Ankomsten til iPad-morderne (som aldri kommer)

Ankomsten til iPad-morderne (som aldri kommer)

Det ser ut til at akkurat som det som skjedde med iPhone, iPad, ikke bare vil lede an Når det gjelder nettbrettlignende mobile enheter, gjør det også alle selskaper nervøse og prototyper hver uke for å vise at de lever og at er på markedet. Hvis historien gjentar seg, og jeg er veldig redd for at den vil det, denne strategien det vil ikke virke.

I et marked som mobilterminaler, mettet av konkurranse og med en veldig høy penetrasjon hos kunder, ankom Apple uten erfaring på dette feltet og ga ut et produkt som feid til historisk som Nokia, Motorola, SonyEricsson, etc. Senere har disse store selskapene brukt tre lange år på å prøve å få en IPhone-morder uten noen suksess og Google har måttet komme, også utenlandsk i prinsippet for denne virksomheten, for å sette Andriod på bordet, et operativsystem som selv om uten å nå i mange henseender iPhone OS (iOS 4), la oss innse det, kan være en alternativ klar.

Hvis det ikke blir slik, så ting veldig dårlig ut for den historiske mobiltelefonen. Samme mandag kom Apple tilbake for å slå på bordet allerede legg skitt i veien med din nye iPhone 4.

Vel nå slagmarken føres til tablettene. Apple har allerede kommet på markedet mer enn 2.000.000 iPad, og teller. Og hele resten av konkurransen, som hodeløse kyllinger, prototype slik at publikum kan se at de er der. HP presenterte skifer og deretter “la den ligge i fryseren”, JooJoo og andre. Samsung kunngjorde nylig sin “Samsung Galaxy Tablet”. Igjen et team i designfasen, og hvis det klarer å nå markedet, vil det gjøre det med suksessen til de andre troppskameratene mot Apple.

Apple har funnet opp tavlesegmentet på nytt, glemt av de store maskinvareselskapene og nå løper alle for å få “iPad-morderen”. Hvis historien gjentar seg, har vi det iPad en stund, og når de vil markedsføre konkurrerende produkter, vil vi ha iPad 2 …

Tror du ikke at selskaper venter på at Apple skal gå foran? Så det skjer med dem senere …