contadores Skip to content

Ansikt til ansikt er dette iOS 12 sammenlignet med iOS 11

I går hadde vi endelig en World Developers Conference, og for å si sannheten, smakte den kanskje lite. Fordi vi ikke hadde mye nytt, bortsett fra Kunngjøring som iOS 12 Uthev. Og det kommer bare et år etter iOS 11, operativsystemet som var en virkelig revolusjon, uønsket imidlertid for mange.

Hvis du vil sette pris på hvilke forskjeller vi finner mellom det ene og det andre, ikke slutte å lese dette innlegget, vil vi analysere nøklene til alt som er nytt og hva som tilbys som en nyhet. iOS 12 er tilgjengelig siden i går for brukere som har en utviklerkonto, selv om det forventes å bli offisielt lansert i løpet av september måned.

Det kan interessere deg | Last ned iOS 12: vi viser deg hvordan du installerer utvikleren beta

Hva mente iOS 11?

Det brakte både interiør og estetiske endringer. For det første er det ikke lenger mulig å kjøre 32-biters app på dette systemet, gir vei til 64 biter som standard. Applikasjonene måtte oppdateres for å fungere på dette systemet, men dette var ikke høydepunktet. Vi har muligheten til å tilpasse kontrollsenteret fullt ut, legge til eller fjerne alternativene vi bruker mest.

Må ikke forstyrre mens kjøremodus var utvilsomt et meget enestående faktum og har oppnådd forbedre konsentrasjonsevnen til sjåførene, unngå distraksjoner mens du mottar varsler, som ikke vises på skjermen eller lyden. De delte skjermbildene var en forhåndsvisning. Du trenger ikke lagre dem for å sende dem, så vel som Skjermopptak uten å koble iPhone til en datamaskin med QuickTime. Files-applikasjonen er nå veldig nyttig, med muligheten til å få tilgang til dokumentene dine fra Apple-skyen eller alternative tjenester som DropBox.

Kanskje kom et av de mest interessante punktene fra den nye App Store, som oppdateres daglig med anbefalinger, råd, funksjoner; alt sammen med et nært språk som inviterer deg til å besøke det hver dag. Endringer som også var tydelig i Notes-applikasjonen, ble mye forbedret.

Og hva sier vi om kameraet? Det er nå mulig å fange opp QR-koder uten å installere tredjepartsapper, samt legge til nye Live Photos-effekter og et par filtre for kameraet. Nye funksjoner i form av klistremerker for iMessage eller apper, som du kan dele med kontaktene dine.

I alle fall var det iPad som satte mest pris på disse forbedringene, som også hadde effekt når flytt applikasjoner og jobb med dock på en annen måte, men også nødvendig. På iPad var iOS 11 en skikkelig eksplosjon som satte den på det stedet den fortjente.

Kanskje høydepunktet av alt er momentumet som Augmented Reality-appene tar, som kommer frem og dukker opp som en ny rev å utforske, går fra det bare lekne til det nyttige.

Og som et merkelig aspekt, for eierne av iPhone X ankom Animojis, noen animerte humørikoner som har forårsaket en furur og at de tar bevegelsene i brukerens ansikt for å gjøre meldingene morsommere.

iOS 12, nyhetene

Med denne nye vrien ønsker Apple å vise at det kan forbedre ting mye, spesielt hvis de har en stabil base som antatt av forrige operativsystem.

Denne utstedelsen er ikke en spektakulær forbedring når det gjelder design, men den har fokusert på å tilby ekstra funksjoner som vi nå detaljerer. For eksempel er det overraskende hvor raskt det er i stand til å operere nå, alt er veldig flytende. Merkelig nok iOS 12-kompatibilitet er den samme som iOS 11. Vi kan få det til å fungere på en iPhone 5s fra 2013!

Augmented Reality kommer fra hånden til ARKit 2, så banen som allerede er merket med iOS 11. blir videreført. Nå vil det være mulig at flere brukere samhandler samtidig med denne typen apper, for eksempel med et spill.

Varsler får ny funksjonalitet, nå er de gruppert, slik at du ser dem med ett slag og ikke som en uendelig liste.

Ansiktstid lar deg nå ringe videosamtaler, opptil 32 brukere om gangen. Det kan være veldig nyttig i arbeidsmiljøer eller til og med å samhandle med flere pårørende samtidig.

MeMojis, inspirert av Samsung, men mye forbedret, de kommer for å gjøre kommunikasjonene våre morsommere og tilpasses. De håper å gjenta suksessen som Anmojes hadde, som også kommer med fire nye, et spøkelse, en tiger, en koala og en Tyrannosaurus Rex.

Bilder-appen vil kunne gjenkjenne flere objekter, bortsett fra ansikter og muligheten til Del forslag, som hvis det brukes godt kan være veldig effektivt, kan du sende bildet direkte til den kontakten.

Og batteriledelse, som allerede ble introdusert i den siste utgaven etter skandalen til batterygate, er nå kraftig forbedret, inkludert grafikk. Gunstig poeng for iOS 12.

Den virtuelle assistenten Siri er nå smartere, konkurransen spiste mye grunn. “Legg til Siri” -knappen er lagt til, slik at du kan automatisere visse oppgaver.

Som mindre aspekter, fornyet Apple News, vi vet ikke om vi vil glede oss over det i Spania og Latin-AmerikaApple Books med nytt momentum for lydbøker og Voice Notes for iPad, det var på tide og mye mer funksjonelt.

Applikasjonsadministrasjon har nå muligheten til å se hvor mye tid du bruker på en, for eksempel Facebook, og begrens brukstiden til den du forhåndsinnstiller. Apple vil at du skal bruke produktene deres, men med måte.

Vi vet allerede at den første beta-versjonen vanligvis ikke fungerer bra, og at den endelige lanseringen vil være i september, men ett poeng i favør: iOS 12 er veldig rask og den viser. For øyeblikket er inntrykkene positive, men er Apple i stand til å trekke ut juice fra det den designer? Og andre spørsmål i luften, hvorfor har de ikke satt en Dark Mode på ennå?

Vi vil at du skal kommentere inntrykkene dine i kommentarfeltet.