Ansikts-IDen til iPad Pro er den samme som på iPhone, men fungerer bedre

Apple har fornyet designet på sin 11,9-tommers og 12,9-tommers iPad Pro ved å redusere sidekantene og fjerne hjemmeknappen. Til tross for at han er en iPad med en gigantisk skjerm, har selskapet til det bitte eplet klart å innlemme frontkameraet og ansikts-ID-sensorene uten å måtte lage et “hakk” i den øvre rammen.

Fra iFixit har de analysert alle maskinvarekomponentene i den nye generasjonen Apple-nettbrett. Det har de konkludert med IPad Pro’s ansiktsgjenkjenningssystem 2018 er praktisk talt identisk med Face ID på iPhone XS… men tilsynelatende fungerer det bare bedre.

Det kan interessere deg | Hvorfor er den nye iPad Pro den beste nettbrettet i verden?

TrueDepth-kameraet på iPad Pro ligner veldig på kameraet på iPhone X

Vi oppdaget nylig at ansiktsgjenkjenningssystemet til iPhone X og iPhone XS var praktisk talt identisk, selv om det med hensyn til hastighet alltid XS-linjen vant. Og nå vet vi at den også er veldig lik i iPad Pro 2018.

TrueDepth-kameraet i Face ID-funksjonen er veldig likt med referanse til maskinvarekomponentene på iPad Pro og iPhone X (og senere modeller). Gjenkjenningssystemet består av et normalt kamera, en IR-sensor og en IR-spotprojektor, men i en modifisert form.

I motsetning til på iPhone, iPad Pro kan bruke Face ID i alle vinkler. Han rive ned iFixit antyder at dette ganske enkelt er en løsning som finnes i iOS 12 mobilprogramvare og ikke i maskinvaren, som utelukkende er designet for tredje generasjon iPad Pro. Så … kan du oppdatere iOS slik at iPhone XS har Face ID i horisontal stilling?

Spor | Apple Insider