APFS: hva du trenger å vite om iOS 10.3

iOS 10.3

Apple har gitt ut opptil 7 beta-versjoner av iOS 10.3 for iPhone, iPad og iPod Touch. Blant de forskjellige nye funksjonene, vil denne versjonen tilby Find My AirPods-funksjonaliteten, svar på anmeldelser i App Store og en widget for Podcasts-appen.

Apple vil også endre filhåndteringssystemet erstatter HFS + med APFS. Denne endringen vil gi bedre optimalisering av lagringsteknologi og bedre kryptering.

iOS 10.3

APFS (Apple File System) -systemet vil gi mange fordeler for iOS 10.3 brukere i 2017. I denne artikkelen vil vi snakke om funksjonene og driften av APFS, det nye iOS 10.3 filhåndteringssystemet.

Hva er APFS-filsystemet?

Det nye Apple File System eller APFS er systemet som er opprettet for å erstatte det nåværende og foreldede HFS-systemet. Da HFS ble opprettet, ble ikke lagringsteknologien (flash-stasjoner og SSD-er) implantert i markedet.

Apple tror på et mer avansert og smartere filhåndteringssystem. Av denne grunn blir APFS standard filsystem i både iOS 10.3 og tvOS, macOS og watchOS.

iOS 10.3

APFS: lagringshåndtering

Det er noen få områder der APFS vil endre brukeropplevelsen til iOS 10.3 fullstendig. En av de mest åpenbare endringene vil ligge i måten lagringskapasiteten beregnes på av enhetene.

Utviklere og testere som har testet iOS 10.3, har lagt merke til at lagringskapasiteten og tilgjengeligheten til deres iPhone og / eller iPad har endret seg litt.

IPhone 7-modell

APFS: filhåndtering

En annen av de viktigste endringene når det gjelder implementering av Apples nye APFS-filsystem for iOS 10.3 er muligheten til flytt og kopier filer raskere.

På WWDC 2016 ble det vist hvordan APFS mye raskere kopierte en versjon av iTunes til en pennedisk enn HFS. Og overraskende fikk han en ledelse på opptil 17 sekunder.

APFS – utgivelsesdato

Apple har ennå ikke kunngjort en offisiell utgivelsesdato for iOS 10.3. Men den siste versjonen av iOS har allerede nådd syv betaversjoner. Det mest fornuftige å tenke er at ** iOS 10.3 og APFS ** blir presentert senere denne måneden eller begynnelsen av april.

Kilde | 9to5Mac