free estadisticas Saltar al contenido

Åpner: Åpne koblinger i iOS-applikasjoner er allerede mulig

abril 26, 2020

Til tross for flere anstrengelser fra applikasjonsutviklingsselskaper, prøver å åpne en nettkobling i apper, blir vi vanligvis omdirigert til en nettleser, selv om vi har anvendelsen av iOS tilknyttet installert på enheten vår.

Å åpne en lenke til sanger på Spotify eller podcast-episoder på Overcast fører for eksempel oss ikke direkte til deres opprinnelige applikasjoner, dette er på grunn av koblingsteknologien til iOS.

åpner (1)

Selv om Apple kan introdusere en innebygd programvare for det mobile operativsystemet i nærmeste fremtid, for øyeblikket er det ingen løsning som kan bli adoptert gjennom alle nettlenker og applikasjoner, bortsett fra Opener.

åpner 2

Opener er i stand til å åpne koblinger i det opprinnelige programmet

Timothy Johnsen har laget et veldig nyttig verktøy kalt Opener som bruker en utvidelse som gjør at vi enkelt kan åpne en nettlink i den opprinnelige applikasjonen. Opprinnelig ble det lansert med kompatibilitet av lenker / apper som Twitter, SoudCloud, Spotify, Kickstarter, Overskyet og mer (opptil 40), men det utelukkes ikke at fremtidige oppdateringer vil bli lagt til, ja, alltid med tillatelse fra Apple og dens strenge iTunes-forskrifter.

åpner (1)

Åpner lar oss unngå å knytte koblinger til standard nettleser på iOS og automatisere prosessen ved å løse koblingene og Åpne dem i apper gjennom en iOS 8-utvidelse, som du vil se i bildet nedenfor.

åpner (2)

I tillegg tilbyr Opener oss muligheten til å kopiere en lenke og åpne appen for å se de forskjellige alternativene for å åpne koblingene.

åpner (3)

Som gutta på Macstories godt informerer oss, kanskje i fremtiden iOS opplever noen endringer i strukturen til systemet ditt og vi trenger ikke bruke verktøy som Opener for å utføre denne typen handlinger, men for øyeblikket må vi nøye oss med denne nyttige applikasjonen.

Last ned Opener

Hvis du vil prøve applikasjonen, kan du laste den ned fra App Store for € 1,99:

Visste du at søknaden IOS-åpner? Hva tror du? Personlig tror jeg at det er et ekstremt praktisk verktøy avhengig selvfølgelig av hvert tilfelle. som kan bli kontraproduktiv kopier en kobling i Safari, for senere å åpne Opener og velge ønsket app. Men hva tror du?