contadores Skip to content

App-butikkene for IOS og Mac har søkeproblemer

IOS- og Mac-brukere opplever noe Problemer når du søker i App Store. I det minste er dette rapportert fra Twitter og Reddit, med uriktige resultater når du ser etter Spotify, Google og Star Wars.

Sikkert, og dette er en personlig forutsigelse, har denne nye feilen dukket opp på grunn av endringer i App Store-systemet som Apple utvikler, siden den vil implementere promoterte søk av betaling.

App Store

Feilen kan skyldes en mulig oppdatering i App Store-systemet

Nye endringer i App Store-søk kan ikke gjøres direkte til iOS 10, ettersom app store har sine egne nettbaserte servere. Derfor forstår vi at brukerne nå har disse problemene med søk.

Et så alvorlig problem ble ikke husket i App Store på noen måneder, da applikasjonen hadde tilkoblingsproblemer når du startet.

Dette problemet fører til feil resultater i visse søk i App Store.

Ikke bare skjer det når de søker etter “Spotify”, “Google” eller “Star Wars”, faktisk har noen brukere indikert at noen iPhone-apper vises som om de er kompatible med iPad, og vice versa.

Vær det som det kan, Apple er klar over problemet og rapporterte at “de undersøker problemet og vil snart oppdatere tilstanden til App Store-systemet.” Til slutt er det viktig å nevne det feilen påvirker både iOS-butikken og Mac-butikken, og også i iTunes Store og iBooks Store.

app Store

Vi har testet det, og når du søker etter “Spotify” vises ikke applikasjonen noe sted, verken for iPhone eller iPad. Er det en tilfeldighet? Bare Apple Music manglet i resultatene! Prøv det og fortell oss i kommentarene!

App Store har aldri hatt denne feilen i søk, det er sant at søket ikke er så nøyaktig som det burde være, men dette spesifikke problemet kan være veldig irriterende for noen brukere. Hva synes du om denne feilen? Som om ikke det var nok med den siste Safari-bug! I det siste, med så mange nye funksjoner og funksjoner, blir systemet litt ustabilt … Hva tror du, folkens?