free estadisticas Saltar al contenido

App Store begynner å vise annonser, og ingenting fungerer bra

abril 29, 2020

IPhone- og iPad-brukere besøker ofte (eller veldig ofte) App Store På leting etter applikasjonen eller spillet vi leter etter, det være seg en spesifikk tittel, eller bare for å finne en overraskelse som får oss til å glede oss over enda mer av våre elskede Apple-enheter.

Selv om alt teller, er sannheten det uten apper kunne vi knapt gjøre noe med iPhone eller iPad. Av denne grunn blir katalogen til Apple-butikken stadig mer omfattende, både for betalte apper og spill og for hva vi kan laste ned gratis (selv om det er vanlig å finne betalinger i app).

Uansett er det tydelig at vi besøker App Store veldig ofte, og det kommer en nyhet som ryktes om de siste månedene: sponsede apper i App Store. Dette er annonser for apper og spill som vises som forslag. Men det er ikke veldig tydelig om det er et veldig nyttig tiltak for brukere.

Annonser i App Store, en hjelp eller plage?

Tanken er hjelpe oss med å oppdage nye apper og spill med dette initiativet, som kanskje høres bra ut i starten, men som det ser ut til allerede forårsaker noen problemer for Apples virtuelle butikk. Som samlet av Venture Beat, sponser denne applikasjonen viser ikke gode resultater.

For øyeblikket fungerer dette nye systemet i USA App Store. Den nevnte portalen forklarer at når du søker etter "Pokémon", er hovedresultatet den falske applikasjonen "Catch ém", som vises som standard. Dette betyr det en falsk app går over resten som er legitime, vises som sponset.

App Store pokemon-annonser

Resultatet vises uthevet i blått, noe som kan føre til feilnedlasting av et program som vi ikke ser etter. Dette er en funksjon i App Store som fortsatt må forbedres, men for øyeblikket ser det ut til at det eneste det har oppnådd er forvirre brukere og gi fordel til apper og spill som ikke er legitime.

Synes du det er en god ide for App Store å vise denne typen annonser? Ikke nøl med å kommentere og vis oss dine meninger!