App Store er oppdatert for produksjonen fra iOS 6

I går ettermiddag kunne noen overraskende endringer sees i beta-versjonen av iOS 6. De som har utnyttet Apple-utviklerprogrammet, så overraskende hvordan en av de viktigste applikasjonene til operativsystemet viste saftige endringer.

App Store for iPad og iPhone har faktisk presentert noen nyheter. For å komme i gang, søke- og resultatskjerm viser kort som kan flyttes til venstre og høyre. Når du blar gjennom dem, vil vi se appene sammen med deres fotografering og gjennomsnittlig poengsum for brukerne.

En annen nyhet er inkluderingen av Genius anbefalingssystem som er ansvarlig for å foreslå noen applikasjoner som kan interessere oss. I tillegg til det har den allerede nedlastede app-delen en større tilstedeværelse i denne versjonen. På denne måten kan vi ha kontrollert alt vi noen gang har installert på enhetene våre.

Til slutt, podcaster har returnert til iTunes Store. Når vi klikker på lenken til en av filene, vil den nye Apple-applikasjonen som administrerer dem åpne, så vi må ha den installert.

Alle disse funksjonene som vi har diskutert var tilgjengelige i iOS 5, men Apple har tatt vare på gir deg mye mer synlighet slik at brukerne ikke har problemer med å finne og bruke dem.

Her har du en video som viser endringene i utseende og funksjonalitet i den nye App Store med iOS 6.

Husk at bare et par måneder siden ble det nye Apple-operativsystemet introdusert lanseringen er ikke forventet før høsten. Lansering av iPhone 5 om noen uker vil mest sannsynlig gi oss mer informasjon om planene til epleselskapet for iOS 6.

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!