contadores Saltar al contenido

App Store har allerede mer enn 2 millioner apper tilgjengelig

Apple kunngjorde under World Developers Conference, at det er to millioner applikasjoner tilgjengelig i App Store fra iOS. For en fortid!

Vi står overfor noen avslappende tall, takket være disse to millionene appene, får App Store mer enn det dobbelte av fordelene med Google Play Store, selv om Android-appbutikken har flere nedlastinger.

maxresdefau2lt

I denne artikkelen vil vi fortelle deg alle nyhetene, all statistikken og all informasjonen som er tilgjengelig på App Store Apple siden lanseringen for 8 år siden, i 2008.

App Store-utviklere har tjent 10 milliarder dollar på fire måneder

App Store-applikasjonene har vært lastet ned opptil 130 milliarder ganger fra fødselen av App Store på iPhone- og iPad-enheter. En skikkelig forargelse.

FullSizeRender-796x406-640x326

På den annen side har utviklerne som har ansvaret for å publisere de to millioner applikasjonene i App Store, skaffet seg fortjeneste nær 50 000 millioner amerikanske dollar. Men det mest overraskende er at i januar samme år nådde de knapt 40 000 millioner.

applewwdc2016_big_3

Det fremmer en stor fremtid for utvikling av apper

På årets WWDC nevnte Apple det 5.000 utviklere var til stede, og mer enn 100 av dem var under 18 år. En av de fremmøtte var til og med en 9 år gammel jente som Tim Cook sa ville bli en fantastisk utvikler.

iOS-10-3-640x336-1

WWDC-deltakere kom fra 74 forskjellige land, og 72% av dem deltok på konferansen for første gang. Selskapet kunngjorde også at det er 13 millioner utviklere registrert i App Store, to millioner flere enn i fjor.

apple-wwdc-20160613-473.0

Mer om iPadizate | Apple vil introdusere nye endringer i App Store

TVOS App Store seirer også med stil

Etter listen over statistikk på iOS App Store og utviklerne, kunngjorde Apple at den fjerde generasjon Apple TV app store allerede har mer enn 1.300 videoapplikasjoner, utrolige antall sammenlignet med tredje generasjon Apple TV.

Apple TV 4 har for øyeblikket totalt 6000 innfødte søknader, og Siri kan søke på tvOS etter innhold blant 650 000 filmer, serier og TV-serier. Drømmen til enhver Netflix-fan!

Apple-Store-new-apple-tv

Til slutt er det interessant å nevne at mer enn 100 000 søknader har tatt i bruk Swift-programmeringsspråket, Apple News har 60 millioner aktive brukere, og Apple Music har endelig nådd 15 millioner betalte abonnenter.

Se WWDC online

Hvis du vil oppdage mer info om dataene som Apple avslørte på WWDC, samt nyheter fra macOS, iOS, tvOS og watchOS, lar vi deg hele videoen til konferansen nedenfor:

Kilde | Kanten