contadores Skip to content

App Store hedrer minnet til Stan Lee med en spesiell seksjon

I går, 95 år gammel, forlot Stan Lee oss for alltid. I dag, Apple hyller en fin hyllest til den viktigste tegneserieskaperen i historien med en spesiell seksjon i App Store kalt “Remembering Stan Lee”.

Den spesielle delen som hedrer Stan Lee begynner med uttrykket “Fortellinger ville ikke være det de er i dag uten Stan Lee.” Publikasjonen beskriver karrieren til tegneserieskaperen og anbefaler en rekke applikasjoner relatert til arbeidet deres.

Det kan interessere deg | De 5 beste appene å lese tegneserier på iPhone, iPad og iPod touch

Til minne om Stan Lee

Stan Lee var ikke bare den enkle “spotteren” som laget komos i dusinvis av superheltfilmer. Som forfatter, redaktør, skaper og regissør, Lee forundret oss med mange av de mest historiske Marvel Comics-figurene. Fra The Avengers til den sarkastiske Spidey.

“Stan Lee gjorde millioner av lesere til sanne troende.”

I App Store ønsket de å feire arven etter Stan Lee med det de ville vært mest begeistret for: med en serie applikasjoner for tegneserier, lesing, tegning og superheltespill.

Blant appenes samling finner vi Marvel Unlimited, Marvel: Color Your Own, ComiXology, Contest of Champions, Strike Force, Battle Lines og Avengers Academy.

I tillegg inviterer de oss også til å laste ned Stan Lees “Hvordan tegne tegneserier” og “Hvordan skrive tegneserier”. Helt tilrådelig.

Det siste avsnittet av denne hyllesten til Stan Lee er ganske interessant, og den forteller oss om hvordan Lee tjente i marinen under andre verdenskrig, og hvordan den erfaringen hjalp ham med å skrive så mange historier om det ikoniske Captain America.

Apple har ikke vært det eneste selskapet som hyller den store Stan Lee. Netflix, plattformen full av superheltserien MARVEL, har også ønsket å dele noen fine ord om tegneserieskaperen.