App Store lager historie med over 50 000 millioner nedlastinger

Vi kunngjorde det i går, Apple App Store har allerede overskredet 50 000 millioner nedlastinger. Mer enn 800 applikasjoner per sekund og mer enn 2 milliarder applikasjoner per måned lastes ned fra App Store. Appen på 50 milliarder dollar var Say the Same Thing utviklet av Space inch, som ble lastet ned av Brandon Ashmore fra Mentor, Ohio, som har mottatt et gavekort på $ 10.000 for å bruke på Apples digitale butikker (iTunes Store, App Store, Mac App Store og iBookStore).

App Store lager historier over 50 000 millioner nedlastinger

Med ordene fra Eddy Cue, Apples senior visepresident for Internett-programvare og -tjenester:

“Apple vil takke våre utrolige kunder og utviklere for å ha nådd rekorden 50 milliarder nedlastinger. App Store er blitt fullstendig transformert for å imøtekomme måten folk bruker sine mobile enheter, og skaper et blomstrende app-økosystem som har betalt utviklere mer enn $ 9 milliarder dollar. Vi er helt overveldet av å ha oppnådd denne milepælen på mindre enn 5 år. ”

App Store åpnet i juli 2008 med 500 applikasjoner. Siden åpningen har det utrolige samfunnet av iOS-utviklere laget en applikasjon slik at nesten hva du kan forestille deg kan gjøres på iPad, iPhone eller iPod Touch.

La oss se noen meninger om Apple App Store. Vi begynner med Rich Riley, administrerende direktør i Shazam:

“Vi ble imponert over suksessen til App Store i 2008. Og nesten 5 år senere er vi fortsatt overrasket over hvor mange som bruker Shazam på iPhone eller iPad. Med App Store kan vi enkelt forsyne brukere med oppdateringer som gir appen vår nye funksjoner, mens det er enkelt for nye brukere å oppdage og laste ned Shazam for seg selv. ”

Vi fortsetter med Caroline Hu Flexer, medgründer av Duck Duck Moose:

“Vi startet selskapet vårt i 2008 som tre venner som fokuserte på å utvikle pedagogiske apper for barna våre. App Store gjorde “Wheels on the Bus” kjent over hele verden. Seksten apper senere har vi en fan av millioner av foreldre, barn og lærere, og selskapet vårt har vokst til 20 heltidsansatte. Vi kunne ikke være lykkeligere med suksessen. ”

La oss til slutt se på hva Elizabeth Francis, markedsdirektør på Gilt.com sier:

App Store har vært en integrert del av å nå millioner av iOS-brukere og har forvandlet virksomheten vår. Appene våre gir medlemmene tilgang til deres favorittgylt-salg hver dag, når som helst og hvor som helst. App Store-kunder har vist seg å være en lojal kjøperbase og har hatt stor innflytelse på at Gilt ble et globalt anerkjent merke. ”

50.000-millioner-nedlastinger

De App Store tilbyr mer enn 850 000 applikasjoner for våre iPad, iPhone og iPod Touch i mer enn 155 land rundt om i verden, med mer enn 350 000 originale applikasjoner for iPad.

Det er verdt å huske at nedlastningene som telles til å nå 50 000 millioner er første nedlastinger, det vil si at de ikke teller verken oppdateringene eller de repeterende nedlastningene. Kort sagt, et utrolig faktum som veldig få selskaper, om noen, kan matche.

Del denne artikkelen med vennene dine på de viktigste sosiale nettverkene med knappene du finner på begynnelsen av den. Mange takk!