Uncategorized

App Store lar deg nå lage opptil 100 kampanjekoder for utviklere

Apple øker antall kampanjekoder som utviklere kan lage opp til 100

Apple har alltid opprettholdt en veldig fast policy med appene som er publisert i App Store. Det er mange utviklere som klager på noen policyer som selskapet opprettholder i butikken sin, men til slutt hjelper disse reglene App Store er en av de sikreste og med mindre risiko for brukere at vi laster ned programvare fra den daglig. Fortsatt er det visse negative punkter med denne strenge kontrollen: apper som er utelatt (fremdeles nyttig for mange mennesker), høye gjennomgangstider, liten smidighet når du lanserer nye versjoner, osv …

innløse-itunes-code

Til tross for disse negative punktene, vil de fleste smarttelefon- og nettbrettbrukere være enige om at, App Store er den beste appbutikken som for tiden er tilgjengelig. Personlig har jeg brukt nesten alle mobile operativsystemer, med de tilhørende app-butikkene, og med noen unntak er de fleste veldig kaotiske, det er ikke lett å finne det du leter etter, eller du kan få en uønsket overraskelse.

Epleselskapet vet at en av bærebjelkene i sin makt ligger i utviklerne, med App Store som en enorm inntektskilde for selskapet. Kanskje på grunn av dette, og å lytte til de sanne hovedpersonene i denne historien, utviklerne, Apple har bestemt seg for å doble antall kampanjekoder de kan generere for hver applikasjon.

Dette er bra for både forbrukere, utviklere og media.

itunes-gave-cards

Til nå hadde en utvikler som ønsket å markedsføre appen sin, 50 koder per versjon av appen. heretter, mulighetene for å levere koder til selskaper, nyhetskilder eller venner dobler seg til 100 kampanjekoder (kampanjekoder). Med disse kodene kan utviklere tilby gratis nedlastinger av appene sine til hvem de måtte ønske. Oftest brukes de til å gi i gaver eller markedsføringskampanjer for å markedsføre produktet sitt.

Vi synes dette er veldig bra for alle. For utviklere, hvem nå kan de levere flere kampanjekoder og forbedre synligheten takket være analyse eller omtaler i mange medier eller jungeltelegrafen. Og for forbrukere vil de kunne få mye mer informasjon om spill, muligheter for trekning av lisenser og mange andre fordeler.

app-store-ipad

Det er kanskje en utvikler blant leserne våre, og du vil vite muligheten for å bruke TestFlight, som lar deg teste betas av apper før de slippes ut til markedet for å teste driften på alle typer enheter. Som påpekt av iPhoneHacks, med bare 100 kampanjekoder, er det imidlertid tidlig å ta farvel med dette andre systemet.

Kanskje vil Apple endre retningslinjene på et tidspunkt og la oss generere flere koder, men for øyeblikket må vi nøye oss med denne nye policyen om å tillate lag opptil 100 koder per versjon. Hva synes du om dette tiltaket?

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK