contadores Saltar al contenido

App Store legger til en varslingsknapp for nye utgivelser

Apple har overrasket alle ved å kunngjøre at karakteren Nintendo Super Mario den vil endelig ankomme iOS App Store.

Men dette er ikke alt, det er enda en veldig interessant overraskelse. Firmaet har tastet inn en knapp i App Store-systemet som lar brukerne få varsler om nye utgivelser.

Tidligere var apper for oppstart bare tilgjengelige på testplattformer som TestFlight og andre tredjepartsapper. Men ankomsten av Mario har forandret alt …

Mario (2)

I App Store har ikke det nye Super Mario Run-spillet “Get” eller “Download” -knappen, og heller ikke prisen. I stedet for, Apple har lagt til en knapp med teksten “Gi meg beskjed.”

Når du trykker på knappen vises en melding om at brukeren vil bli varslet når spillet lanseres, det vil si når tilgjengelig i App Store.

Mario (1)

Varsler vises i varslingssenteret av hver enhet, selv om siden Apple også har e-posten til iOS-brukerne, er det mulig at den også blir varslet via e-post.

Det er veldig interessant å ha en ny metode for utviklere å kunne tilby en slags “forhåndsbooking” av applikasjoner og spill i App Store, og det kan bidra til å bekjempe noen markedsføringsproblemer før hver lansering.

Dette er ganske enkelt en av de mange endringene som Apple planlegger å inkludere i App Store. Husk at vi allerede for noen måneder siden publiserte at selskapet ville forbedre søkesystemet i App Store og implementere nye endringer.

Kilde | Techcrunch