Appene for iPad + lastet ned hele tiden (del 1)

I anledning feiringen av 50 000 millioner nedlastinger fra App Store, har Apple publisert en serie oppføringer med de mest nedlastede appene i butikkens historie.

I løpet av de neste dagene vil vi gjennomgå de forskjellige kategoriene av listene publisert av Apple, og se gjennom de mest populære appene som finnes i App Store.

Er du klar? Vi starter med …

De 25 mest nedlastede betalte iPad-appene gjennom tidene

1 – Sider

Uten tvil en uunnværlig app for alle som trenger å se, redigere eller lage dokumenter på iPad-en. Takket være det er det mulig å lage flotte tekstdokumenter, og synkroniserer selvfølgelig perfekt med Mac-versjonen gjennom iCloud.

2 – Tall

Bruker du iPad på jobb? Liker du å ha økonomien din fullstendig kontrollert? I så fall bør tall være ja eller ja på nettbrettet. Apples regneark som, i likhet med Pages, synkroniseres sømløst med Mac-versjonen via iCloud.

3 – Keynote

Apples alternativ til Powerpoint. Mange tror at Apple-appen er den beste for å lage alle slags presentasjoner. Realiteten er at den er veldig bra, og med den kan du oppnå gode resultater. Som med sider og tall, synkroniseres også denne appen perfekt med Mac-versjonen gjennom iCloud.

4 – GoodReader

GoodReader er en av disse appene som blir essensielle for alle som bruker iPad-en for mer enn bare å surfe på Internett eller få tilgang til sosiale nettverk. Appen er designet for å vise dokumenter i forskjellige formater. I tillegg tillater det å ta notater og mange andre interessante funksjoner. Ikke rart det er så godt plassert på denne listen.

5 – GarageBand

Da Apple kunngjorde GarageBand, overrasket det de viktigste deltakerne (og også de som følger den hjemmefra). Appen, som Mac-versjonen, tilbyr mange kule funksjoner for alle som er musikkfan (eller til og med profesjonelle). Spille inn spor, virtuelle instrumenter og mye, mye mer.

6 – Pou

Det mest nedlastede iPad-spillet i historien Trenger du å vite mer? Pou er et slags virtuelt kjæledyr du må mate, rengjøre, leke med og se på når han vokser og utvikler seg. En hel opplevelse, spesielt for de små i huset.

7 – Hvor er vannet mitt?

Et av disse spillene som du kort etter start innser at du er hekta. I spillet må du hjelpe Swampy (den ledende alligatoren) til å dusje i de mer enn 400 nivåene som utgjør spillet. For å gjøre dette må du få vannet til slangen i dusjen din, men … vær forsiktig, det vil bli stadig vanskeligere!

8 – iPhoto

En annen av disse appene som praktisk talt ikke trenger introduksjon. Med iPhoto kan du organisere, redigere, retusjere og dele bilder. I tillegg lar den deg også lage forskjellige fotokort for å vise dem til vennene på en annen måte. En flott app som bærer Apples signatur.

9 – Angry Birds HD

Den originale, den første versjonen av spillet av de forbanna fuglene har også sin versjon for iPad, og den er selvfølgelig på listen over de mest nedlastede appene i nettbrettets historie.

10 – Quickoffice Pro HD

Microsoft nekter å lansere Office for iPad, slik at andre utviklere utnytter gapet og fyller gapet. Quickoffice Pro HD for iPad er et flott alternativ for alle som trenger å kunne se eller redigere Microsoft Office-dokumenter fra nettbrettet.

11 – FIFA 13

Noen anser det som det beste fotballspillet noensinne. Andre foretrekker Pro Evolution Soccer. Enten du er på den ene eller den andre siden, kan du ikke slutte å ha FIFA 13 på iPad-en din, spesielt hvis du liker spill fra “Kongesport”Som noen kaller det i Spania.

12 – iMovie

Muligens den beste appen for å redigere videoer fra iPad. Dette var den første appen i iLife-pakken som nådde Apple-nettbrettet og lot alle åpne munnen.

13 – Trivial Pursuit

Klassiske brettspill har også sin plass på denne listen. IPad-versjonen av Trivial Pursuit rangerer midt i stillingen. Hvem liker ikke å konkurrere med venner for å se hva annet de vet?

14 – Angry Birds Seasons HD

Den originale Angry Birds gikk seirende ut på iPad, men det var ikke den eneste tittelen som oppnådde millioner av nedlastinger. Angry Birds Seasons har også en iPad-versjon og har kommet seg inn på denne listen.

15 – Angry Birds Space HD

Etter originalversjonen og Seasons, ankom Angry Birds i verdensrommet. Denne versjonen av spillet hadde også en veldig stor aksept og den beste prøven er at det tok mye kortere tid enn andre vi fant den på denne listen.

16 – AVPlayerHD

En av ulempene med iPad er at den ikke er i stand til å spille noen type video på den innfødte spilleren. Heldigvis i App Store finner vi gode alternativer og AVPlayerHD er en av de mest aksepterte.

17 – HD Parcheesi

Trenger du en presentasjon? En regnfull vinter ettermiddag, det er ikke noe interessant å gjøre, og vi er sammen med venner. Hva kan vi gjøre? Et spill til Parcheesi!

18 – VideoBrowser

Videoportaler liker ikke noe når folk laster dem ned, slik at de kan glede seg over dem offline. De vil at vi skal få tilgang til siden deres for å kunne vise oss annonser, men det er ikke alltid mulig. Det er tider hvor vi ikke har tilgang til Internett, og hvis apper som VideoBrowser som lar oss laste ned videoer fra de mest populære portalene, ville det ikke være mulig.

19 – Real Racing 2 HD

Biler, fart, racing … kanskje den best mulige beskrivelsen av Real Racing 2 HD. Et flott kjørespill som få andre.

20 – Monopol

En annen av de store klassikerne blant brettspill i digital versjon. Monopol, spillet der en god strategi vil gjøre at du vinner mye penger … synd at det er virtuelt.

EKSTRA-spill – Lords & Knights

Lords & Knights er et spill som ikke lar deg være i fred, det hekter mye. Du må lage din egen sivilisasjon fra et enkelt slott. Spillet gir mange muligheter, og du må rekruttere en stor hær for å kunne forsvare landene dine og erobre andre slott på kartet. Opprett en allianse med andre spillere for å være mye sterkere. Kul!

21 – Documents To Go Premium

Et annet alternativ til å dekke egget som Microsoft nekter å dekke ved å lansere en versjon av Office for iPad. Lag, rediger eller vis filer i Office-format. Veldig nyttig for folk som studerer eller jobber med Apple-nettbrettet.

22 – Angry Birds Star Wars HD

Nylig kunngjorde Rovio at de ville gi ut en versjon av Angry Birds-settet hans i Star Wars-universet. Fans har reagert veldig godt på spillet, og takket være dem har de vært i stand til å snike seg inn på denne listen med veldig lite tid tilgjengelig.

23 – Planter vs. Zombies HD

Personlig synes jeg det er et av de mest vanedannende spillene som finnes i App Store. Velg plantene dine godt, plasser den strategisk og ikke la zombier komme inn i huset ditt.

24 – O Player HD

En flott musikk- og videospiller som godtar praktisk talt alle formater. Med den vil du unngå å måtte gjøre kompliserte formatkonverteringer for å kunne spille av noe innhold på din iPad eller iPad Mini.

25 – Cut the Rope HD

350 forskjellige nivåer der du må kutte tauet for å få godbitene til Om Noml, hovedpersonen i dette underholdende spillet.

Kommer snart, flere apper! (og beste spill)

Del disse flotte appene for Apple iPad med vennene dine på Google+, Facebook og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av artikkelen, takk!