Apper for å administrere flere Instagram-kontoer på iPhone og iPad

Den offisielle Instagram-applikasjonen tillater ikke bruk av flere kontoer …

Instagram får mer og mer styrke og popularitet hos brukere. Veksten har vært eksponentiell de siste månedene, og enda mer når videoene kom i den rene stilen til Vine, og dermed konkurrerte med den plattformen. Hvis du bruker en iOS-enhet, har du sannsynligvis allerede en brukerkonto. Og siden de fleste av dere vil ha lagt merke til en liten detalj, Det er et program som ikke lar deg administrere flere brukerkontoer fra det.

Sannheten det å ikke kunne legge til flere kontoer, som vi for eksempel kan gjøre med den offisielle Twitter-appen, er et reelt problem, og mer for brukere som trenger å administrere mer enn en konto. Noen ganger har vi mer enn en brukerkonto, og avhengig av hvilken type foto vi har tatt, ønsker vi at den skal gå til en eller annen konto, og for dette må vi hele tiden åpne og avslutte økten.

applikasjoner-flere-kontoer-instagram-ios-2

Hvis du noen gang har sett deg selv i denne situasjonen nedenfor Vi skal vise deg noen uoffisielle applikasjoner som kan få oss til å hastverk selv om de ikke fungerer ordentlig i sin helhet.

Apper for å administrere Instagram-profiler på iOS

Photogramme

apps-flere-kontoer-Instagram-ios-3

Fotogramme er en iOS 7-kompatibel Instagram-klient som lar oss administrere flere kontoer fra samme iPhone. Dette har et veldig fint grensesnitt med forskjellige vinduer for å se bildene våre.

Vi kan også legge til brukere i favoritter, slik at vi bare kan se de publikasjonene og ikke trenger å se de av alle brukerne vi følger. Disse favorittinnstillingene vil være uavhengige av hver brukerkonto som vi har registrert. Fra denne applikasjonen kan vi utføre de samme handlingene som med den offisielle Instagram bortsett fra å kunne laste opp bilder. Hvis du vil prøve det siden det er gratis, lar vi deg lenken nedenfor.

[appbox id=449380292]

Hoved

apps-flere-kontoer-Instagram-ios-4

Dette er en galleri-app for Instagram, med noen spesielle funksjoner. For eksempel vi Det vil tillate deg å filtrere bildene du ikke vil se, i tillegg til å kunne opprette lister med brukere eller koder i stil med Twitter. Fra denne applikasjonen vil det ikke være mulig å laste opp bilder heller, men vi vil kunne veksle mellom forskjellige brukerkontoer. Prisen er 1,79 euro, og du kan laste den ned nedenfor.

[appbox id=605423905]

Instapload

applikasjoner-multiple-kontoer-instagram-ios-5

Den siste applikasjonen som denne interessante listen over bitelia har tilbudt oss er Instapload, Det er en app utviklet for å administrere flere Instagram-kontoer, med den store forskjellen fra de tidligere den lar deg også laste opp bilder fra hver av kontoene uavhengig. Videre er dette ikke alt, siden vi kan laste opp flere bilder på en gang med multiuploaderen som selve applikasjonen bringer. Prisen er 0,89 euro. Så lar vi deg laste ned lenken.

[appbox id=797013204]

Og opp til her appene for iPhone og iPad som lar deg administrere forskjellige Instagram-kontoer. Tror du noen mangler?