free estadisticas Saltar al contenido

Apper for å finne bakgrunnsbilder og bakgrunnsbilder på iPhone og iPad

abril 28, 2020

Vanligvis fra bloggen vår anbefaler vi alle slags bakgrunner og bakgrunnsbilder til iPhone og iPad, men denne gangen skal vi presentere apper som lar deg søke og finne de midlene som passer best for din smak.

Husk at du kan delta i kommentarfeltet for å nevne hvilken bakgrunn du liker og hvilke applikasjoner du vanligvis bruker for å søke etter disse bakgrunnene for å tilpasse skjermen på iPhone eller iPad.

iPad

Og hvis disse appene ikke er av interesse, anbefaler vi at du besøker denne imponerende samlingen av de beste bakgrunnsbilder til iPhone. Vi håper du liker dem!

Bakgrunner og bakgrunnsapper for iPhone og iPad

Pimp skjermen

En av de mest komplette appene når du leter etter våre bakgrunner eller bakgrunn på iPhone og iPad er Pimp your Screen. du har et stort utvalg av fond og de er organisert etter kategorier på en sublim måte. Sterkt anbefalt!

iTheme

iTheme er en app som ligner den forrige, men denne lar deg også redigere bakgrunnene til din smak: legg til bilder, endre farger, legg til kalendere eller andre widgeter.

uskarphet

Blur er en av disse appene som lar brukerne gjøre det tilpasse dine egne bakgrunnsbilder til iPhone og iPad. Det gir bakgrunnene en veldig elegant og minimalistisk gradienteffekt og uskarphet-effekt som smelter sømløst med iOS 9 og iOS 10.

HD bakgrunnsbilder

Wallpapers HD er en app som ble spesialdesignet for iOS 8, men som fremdeles er nyttig i dag. Det beste med denne appen er at i tillegg til å organisere bakgrunnsbilder etter kategorier, lar brukerne stemme og rangere bakgrunnsbilder, på denne måten skiller de mest populære bakgrunnsbildene seg ut.

Cuptakes

Og vi avslutter vårt utvalg av apper med bakgrunnsbilder til iPhone og iPad med Cuptakes. En app spesialdesignet for det kvinnelige publikummet! Utvikleren av denne appen ønsket alltid å finne en applikasjon som hadde en kategori med mest feminin bakgrunn, og siden hun ikke kunne finne den, gjorde hun det! Hvis du vil at iPhonen din skal se super chiq, kul og "jentete" ut, er dette appen din. 😉

Hvilke av disse appene du kunne søke etter midler likte du mest? Har du installert noen av dem på din iPhone eller iPad? Vi liker mest er Tune your Screen! Den har et veldig elegant brukergrensesnitt, og mye stilig bakgrunnsbilder!