contadores Saltar al contenido

Apper for å lese bøker fra iPhone eller iPad

Flere og flere brukere søker å lese i digitalt format, blant annet for enkelhets skyld å kunne bære flere bøker på din iPhone eller iPad uten å måtte bære ekstra vekt. På denne måten kan den leses på vei til jobb, på fritiden, i sofaen hjemme eller i sengen før du sover.

Apple har en egen bokapplikasjon kalt iBooks, som er ganske komplett og er veldig behagelig å lese. Selv om du foretrekker å lete etter andre alternativer, bør du vite at det i App Store er mange alternativer.

Apper for å lese bøker på iPhone og iPad.

Disse applikasjonene la brukeren lese en bok når som helst og hvor som helst. Hver av dem har sine fordeler og ulemper, så neste gang skal vi gi deg flere alternativer slik at du kan velge den du liker best og som passer dine behov.

Fortær bøkene på iPhone eller iPad med disse utrolige applikasjonene

iBooks

Først av alt, iOS-leseappen kunne ikke mangle. iBooks lar deg lagre og lese bøkene dine når som helst og hvor som helst. I tillegg kan du begynne å lese på iPad og deretter fortsette å lese på iPhone.

Apper for å lese bøker på iPhone og iPad.

På den annen side har iBooks flere alternativer for å endre skriftstørrelse, så vel som papirets farge til hvitt eller beige. Den har også nattlesningsmodus slik at øynene blir mindre slitne av lysstyrken på skjermen.

Kindle

Amazon Kindle dukket opp som en enhet som hovedsakelig fokuserte på lesing, og hvordan kan det være ellers, den har også en applikasjon for iOS-enheter. Det er en slags streaminglesingstjeneste som har en bred katalog med bøker å velge mellom., enten gjennom abonnement eller ved å kjøpe dem separat.

Kobo

Denne søknaden tillater å lese bøker i forskjellige formater: ePub, PDF og til og med Adobe DRM-krypterte. På den annen side gir Kobo også tilgang til gratis bøker og offentlige biblioteker, i tillegg til å kunne markedsføre sin egen betalte katalog.

Aldiko

Aldiko er en applikasjon som er veldig lik den forrige, Det lar deg også lese bøker i forskjellige formater, få tilgang til bøker gratis og markedsføre katalogen din.

24Symbols

En annen app for Amazon Kindle-stil som tilbyr en streaminglesingstjeneste med en stor katalog med bøker å velge mellom i mange stiler.

Wattpad

Denne applikasjonen ble oppdaget ved en tilfeldighet, og det må sies at enhver som elsker lesing, vil helt sikkert elske den. Wattpad er et annet program siden er en plattform der nybegynnerforfattere kan legge ut historiene sine for å bli lest av mennesker rundt om i verden.

Apper for å lese bøker på iPhone og iPad.

Er en stort lesefellesskap hvor de kan dele sine arbeider og motta lesernes mening. Hvis du liker å skrive, bør du også vite at den har en tekstredigerer i tilfelle du vil bli oppmuntret til å dele kreasjonene dine med resten av samfunnet.

Som du kan se Det er flere alternativer å velge mellom for å lese en god tid. fra iOS-enheten din. Og du, hvilken av dem beholder du?