free estadisticas Saltar al contenido

Apper for barn å lese tegneserier på iPad

marzo 31, 2020

Apper for barn å lese

I katalogen over iPad-apper er det mange spill som kan spilles av mennesker i alle aldre. Noen ganger er det imidlertid praktisk for det minste av huset å legge tilvenningen som de forårsaker å slappe av og lese en tegneserie.

Du vil være enig i det mange av tegneseriene som er tilgjengelige, er ikke egnet for alle aldre. I dag har vi et utvalg med fem applikasjoner med tegneserier som passer for barn under 12 år. La oss gå med det.

Middle School Confidential 1: Vær selvsikker i hvem du er Det er en tegneserie som lærer deg viktige verdier for alle aldre. Tanken er å hjelpe barn som har et underskudd på selvtillit til å gå tilbake til skolen etter ferien.

Children's Bible – Bøker, tegneserier og filmer for barn og unge Det er en applikasjon full av fortellinger, bilder og videoer der historiene i Bibelen blir fortalt slik at de er forståelige av husets minste.

Barnas historier – Illustrerte bøker, tegneserier og filmer for barna dine Det er et godt alternativ å venne de små til å lese. Det anbefales for barn fra 3 til 9 år, slik at du kan ha det bra med å lese sammen med dem.

ComicBook! Det er en av de mest komplette applikasjonene som finnes i App Store for å lage dine egne tegneserier fra iPad. Bruk bildene dine, gi dem et nytt utseende og legg til nødvendig tekst for å fortelle historien din.

Tegneserier + barn er en tegneseriebutikk. Gjennom innkjøpssystemet i appen kan du bla gjennom katalogen og velge hvilken du vil lese når som helst.

Så du vet, hvis du har barn hjemme, bør de la spillene være til side et øyeblikk og la fantasien løpe løpsk med disse fantastiske tegneseriene spesielt designet for dem.

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner på begynnelsen av den. Takk skal du ha!