Apper som ikke er oppdatert til iOS 7, slår tungt i App Store

Apper som ikke er oppdatert til iOS 7, slår tungt i App Store

Oppgraderingen til iOS 7 Det har endret utseendet til Apples mobilplattform og har også gitt utviklerne litt arbeid. Utviklere trenger ikke nødvendigvis å oppdatere applikasjoner for det nye systemet, men å unnlate å gjøre det kan ha veldig dårlige konsekvenser som negativ brukerfeedback på App Store.

Dataene kommer fra uTest, som bruker programvaren sin kalt “Aplausse” som analyserer mer enn 80 millioner anmeldelser på de 880 000 applikasjonene til App Store. Fra disse kommentarene viser det seg at appene hvis kommentarer nevner ordene «iOS 7»Har en tendens til å ha lavere vurderingspoeng, faktisk ganske mye lavere. Faktisk har applikasjonene som har de aktuelle ordene en gjennomsnittlig poengsum på 281 av 5, mens de som nevner dem i sine kommentarer har en gjennomsnittlig poengsum på 3,56 av 5.

Totalt sett virker det som om de negative anmeldelsene skyldes at appene ikke har blitt oppdatert og heller ikke fungerer så bra eller ser ut som de skal. Disse negative kommentarene kan lett føre til at brukere velger et annet program og kan til og med føre til inntektstap for utviklere. Ikke en dårlig grunn til å oppdatere appen din.