contadores Skip to content

Apple advarer: mer enn 90% av solgte ladere er falske

Produktene fra manzana har et bredt utvalg av tilbehør, fra saker til ladere, gjennom kabler og alle slags dingser designet for å utvide mulighetene. Når vi for eksempel kjøper en iPhone, er det veldig vanlig at vi starter med å lete etter en sak som beskytter den mot støt og fall.

Blant de mest vellykkede tilbehøret er ladere og kabler, i tillegg til eksterne batterier, fordi med den daglige bruken av terminalen og det store antallet apper og spill som vi bruker, har batteriene i økende grad en kortere og mer intensiv liv. Men Apple-produkter er ikke kjent for rimelige priser nøyaktig, så det er veldig vanlig at vi tyr til tredjeparts tilbehør gjøre dem billigere.

Det er kjent for alle at det finnes både autoriserte og forfalskede produkter på markedet, og nå, som rapportert av 9to5mac-portalen, har Apple snakket om det og henvist til den største nettbutikken, Amazon. I følge selskapet 90% av ladere og kabler som selges som “autentisk” er forfalsket. Han hevder at disse produktene er solgt på Amazon, solgt med profilen til Amazon selv, og beskriver dem som “ekte artikler” uten å være det.

Online-salgsgiganten har allerede trukket produktene som Apple omtaler fra salg, og selskapet til Tim Cook har saksøkt selskapet som solgte dem. Den Patently Apple-portalen rapporterer det Apple har sendt inn en klage for brudd på varemerket mot selskapet Mobile Star LLC, som Amazon har identifisert som hovedleverandør av forfalskede produkter.

Falske lyn

Apple fremhever at dette selskapet ikke bare har brukt merkevaren sin ulovlig, men også falske ladere har feilet de nødvendige sikkerhetstestene å kunne garantere god drift uten å utgjøre en risiko for brukerne. I følge Cupertino-firmaet er situasjonen alvorlig fordi, selv om Amazon forsikrer kjøpere om at produkter vil bli levert, men på ingen tid garanterer det ektheten av hva de skaffer seg.

I følge Apples søksmål er det store flertallet av ladere og kabler som selges på Amazon faktisk ikke autentiske, nærmere bestemt 90%. I sine argumenter fastholder selskapet det ditt eget omdømme er skadet med salg av produkter som utgjør som ekte merke og deretter dårligere til de som er. Nedenfor er noen lenker fra Apple-autoriserte ladere.

AmazonBasics

1,8 meter Lyn til USB-kontakt i hvitt. Den har Apple MFi-sertifisering, som garanterer full synkronisering og ladekompatibilitet med alle iPhones fra modell 5, iPad Air, iPad Mini og Mini 2, 4. generasjon iPad og 7. generasjon iPod Nano. Prisen er 8,99 euro.

IPhone-kabel Amazon Basics

Amazon | Kjøp AmazonBasics lader

Syncwire

1 meter Lynkabel, lader med aluminiumshus, tilgjengelig i rosa og den nye versjonen på 2 meter nylon. Den har Apple MFi-sertifisering. Det er kompatibel med alle iPhone fra iPhone 5-modellen, også med iPad Air og Air 2, iPad Mini, iPad Mini 2 og 3, 4. generasjon iPad, iPad Pro, 7. generasjon iPod Nano og 5. generasjons iPod Touch. Prisen er 8,99 euro.

IPhone Syncwire Lynkabel Svart

Amazon | Kjøp Syncwire lader

Som du kan se, har begge eksemplene Apple MFi-sertifikat, som signaturen med garanterer kompatibilitet og jevn drift av produktene. Du kan finne mer interessante tilbud, men husk at de viser dette sertifikatet.