contadores Skip to content

Apple akselererer produksjon av 10,5-tommers iPad Pro

iPad Pro

Det er flere og flere overraskelser som WWDC i juni kan gi oss. I tillegg til presentasjonen av iOS 11-programvaren, macOS 10.13, tvOS 11 og watchOS 4, kunne Apple presentere ny MacBook, en smart høyttaler og en 10,5-tommers iPad Pro.

Alle ryktene peker på det det nye nettbrettet kommer til neste juniDen siste lekkasjen sikrer faktisk det Apple akselererer produksjonen av 10,5-tommers iPad Pro, noe som gjør det mulig for markedsføringen din å være klar om et par måneder.

DigiTimes rapporterte at salgsprognoser for 10,5-tommers iPad Pro er 600 000 enheter i juli, med 5 millioner enheter årlig.

Den nye iPad Pro kan ha et innovativt design

Tidligere ble tilknyttede produksjonsbedrifter sagt begrenset produksjon av Apples nye nettbrett startet i mars, men på det tidspunktet var datoen for presentasjonen av iPad Pro ukjent.

Det var som det kan hevdet Ming-Chi Kuo-analytikeren i KGI Securities at det var det over 70% sjanse for at Apple avduker den splitter nye 10,5-tommers iPad Pro under WWDC 5. juni på McEnery Convention Center i San Jose, California.

Ny iPad av 2017

10,5-tommers iPad Pro forventes å se veldig lik den på nåværende Pro-modeller, men med litt større skjerm og mindre sidekanter. Det er også blitt kommentert at nettbrettet kan ha en virtuell Hjem-knapp integrert i skjermen.

Til tross for lanseringen av Apples nye 10,5-tommers iPad Pro, antyder spådommer det salget av nettbrett vil fortsette å falle sammenlignet med 2016. Vi gleder oss til å se nyhetene om det nye nettbrettet, som ifølge Tim Cook ville hatt “veldig spennende ting”. Vil du kunne øke salget i løpet av dette året 2017? Når lanseres den endelig?

Kilde | Macrumors