Uncategorized

Apple-aksjer stuper mens du tviler på enhetenes suksess

For noen minutter siden så jeg på dashbordet mitt, på det så jeg at Apples aksjer bare falt 6 poeng i dag og nådde 385 dollar per aksje. Det ser ut til at Apple ikke klarer å komme seg ut av hullet det har vært i noen måneder, eplet har sluttet å være kongen på Wall Street for å bli et selskap som har mistet mer enn 40% av markedsverdien siden det vil nå sitt hele tiden høyt tilbake i september.

Apples aksjer er fremdeles i fritt fall drevet av rykter om at salget av enhetene er lavere enn forventet i løpet av dette kvartalet.

Mens tvil om Apples fremtid henger over investorer og analytikere, har de nettopp blitt drevet videre av en fersk Cirrus Logic-rapport. Dette selskapet har ansvaret for å levere lydbrikkene til iPhone og iPad, og inntektene har alltid vært nært knyttet til inntektene fra enhetene på blokken.

For noen dager siden presenterte Cirrus Logic de økonomiske resultatene for det siste kvartalet, og viser tall under forventet, 170 millioner dollar sammenlignet med de 200 som var forventet. Dette fikk alle alarmer til å gå av blant investorer ettersom Apple antas å være selskapets største kunde, så hvis resultatene har falt, har også antallet enheter solgt av Cupertino’s.

Bloomberg har rapportert at 90% av Cirrus Logics inntekter faktisk kommer fra salg av iPhone- og iPad-enheter, og hvis selskapet har hatt en enorm mengde usolgt lager igjen, skyldes at salget av Apple-enheter har gått ned i løpet av første kvartal 2013. Andre teorier antyder at denne lagringsoppbyggingen kan være fordi Apple har byttet chip-leverandører.

Faktisk har Tim Cook allerede prøvd å berolige sine aksjonærer og investorer i løpet av forrige kvartals resultater med noen få ord som så ut til å se på hva som skulle skje:

“Jeg vil understreke at selv når et bestemt stykke informasjon er riktig, er det umulig å tolke hvordan det påvirker vår globale virksomhet. Utbyttet kan variere, leverandørenes ytelse kan variere … det er en altfor lang liste over faktorer som gjør at enkeltdata ikke kan ta en god indikator på hva som skjer. ”

Vi må vente på Apple-rapporten fra det andre finanspolitiske kvartalet som finner sted 23. april, for å se det virkelige salget av iPhones og iPads i løpet av disse månedene. Selvfølgelig vil vi fortelle deg alt fra iPadizate.

Del denne artikkelen med vennene dine på de viktigste sosiale nettverkene med knappene du finner på begynnelsen av den. Mange takk!

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK