contadores Skip to content

Apple åpner reservene til iPad Mini og iPad 4

Forrige tirsdag, da Apple introduserte den nye iPad Mini og iPad 4, lovet den at reservasjoner ville starte den 26. på en god liste over land. I dag er fredag ​​den 26., og selvfølgelig har Apple holdt sitt ord og Det er allerede mulig å foreta reservasjoner av modellene gjennom de offisielle sidene i de forskjellige landene der tilgjengeligheten startet i dag.

Det er nå mulig å foreta reservasjoner for iPad Mini og iPad 4

Som vanlig har Apple aktivert prosessen med å kjøpe enheten, selv om det ikke egentlig er selve kjøpet, men en reservasjon som sikrer tilgjengeligheten av produktet på dagen det lanseres.

Prosessen er veldig enkel, den er identisk med ethvert kjøp i Apple Store Online. Vi må ganske enkelt få tilgang til det offisielle Apple-nettstedet, gå til seksjonen “butikk“Og innen det, velg”Kjøp iPad” På det tidspunktet vil nettstedet vise oss de tilgjengelige alternativene, og vi må bare velge vår modell: den nye iPad Mini, den utrolige iPad 4 med retina-skjerm.

Reservasjonen vil bli lagret, og hvis alt går bra og skjer som ved andre anledninger, fra den offisielle lanseringsdagen (eller noen ganger dagen før), vil de reserverte enhetene bli levert til adressene (eller kontorene) til personene som har foretok kjøpet gjennom reservasjonssystemet.

Reservasjonssystemet er allerede aktivt i Apple Store Online i land som Spania, Puerto Rico, Storbritannia, Frankrike, Japan, Australia, USA eller Canada. Andre land, for eksempel Mexico, vil måtte vente litt lenger.

2. november er datoen da begge enhetene vil ankomme butikker og kan kjøpes uten behov for å foreta reservasjoner, men ettersom det har skjedd ved utallige anledninger, er det muligheten for at aksjen vil gå tom for. Så hvis du allerede vet at du kommer til å kjøpe en av de nye Apple-nettbrettene, kan du skynde deg å bestille den nå.

Vet du allerede hva iPad-en din er? IPad Mini eller iPad 4? Liten og bærbar skjerm eller skjerm av en enorm kvalitet og større?

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!