contadores Skip to content

Apple App Store er den mest modne App Store i henhold til studier

App Store får best poengsum i en studie som sammenligner forskjellige app-butikker

En rapport utarbeidet av det Paris-baserte internasjonale byrået, Pfeiffer Consulting, har analysert modenhetsgraden presentert av de viktigste app-butikkene i verden.

App Store, appbutikken til eplefirmaet, var ikke bare den første online plattformen som endret markedet slik vi kjente det. Den fikk også de beste resultatene i denne rapporten, over Google Play og Amazon Appstore.

appstore-play-butikken

Studien verdsetter kvaliteten på butikkene gjennom fire indikatorer:

  1. søk: Mulighet for å søke på det naturlige språket til brukeren ved å bruke boolske operatører, søk selv om det er stavefeil, avanserte søk og sortering av resultatene etter flere kriterier.
  2. Hjelp med å oppdage apper og sammenstille innhold: kategorisering av flere nivåer, utvalg av apper for forskjellige typer yrker og interesser, så vel som behov og aktiviteter, valg av grupper i henhold til brukstrender eller brukerbehov.
  3. Vurderingstabeller: tydelige indikasjoner på hvilke apper som er for nettbrett, identifisering av apper for profesjonelle, god dokumentasjon av apper, godt søkemiljø, redaksjonelt innhold og anbefalinger, aktivitet basert på grupper og valg, hjelp til å oppdage apper
  4. Usability: faktisk å evaluere problemene med brukeropplevelsen og spesifikt “hver gang en enhet eller tjeneste ikke gjør som det forventes å gjøre

Som forutsigbar Google Play Store oppnådde førsteplassen i den første delen, søk, oppnådde 33 av 100, fulgt av App Store med 25 og Amazon Appstore klokka 14. Alle butikker fikk lav rangering på grunn av sin manglende fleksibilitet for søk etter naturlige språk. Noe overraskende, spesielt fra vinneren, Google, hvis hovedaktivitet er basert på den kraftige søkemotoren.

amazon-appstore

Når det gjelder den andre indikatoren, hjelp til å oppdage app og kuratering av innhold, Apple-butikken presenterte de beste resultatene med 44 poeng av 100Mens Play Store bare nådde 2,25 poeng av 100 og Amazon Appstore 8.4. Denne delen viser tydelig forskjellen i opplevelsen til de fra Cupertino, som jobber hver dag for å velge de beste applikasjonene og gruppere dem etter kategori, mens Play Store ikke tilbyr “nesten ingen veiledning for å hjelpe brukere med å finne apper som passer deres spesifikke behov

For den tredje indikatoren ble evalueringstabellen, Google Store, som fikk 42,5 av 100 skylden.mangelen på uavhengig redaksjonelt innhold og andre anbefalinger enn brukerkommentarer” Amazon-butikken nådde en score på 40 for ikke tydelig å indikere hvilke apper som er optimalisert for nettbrett. I stedet App Store oppnådde 67,5, et tall i god tid før konkurransen.

Til slutt, når det gjelder brukeropplevelse, er de beste resultatene de med lavere poengsum, å være Google Play med 14 de best verdsatte. App Store nådde 24 poeng og til slutt Amazon-butikken med 26.

app-store-ipad

Som vi har sett, Apple App Store får de beste resultatene i flere seksjoner, oppnå en endelig rangering på 53,1 av 100. Google Play 40.9 og Amazon Appstore 34.1. Studien indikerer at for øyeblikket “ingen av appbutikkene kommer til og med i nærheten av den ideelle poengsummen

Kvaliteten på app-butikkene er også nøkkelen for salg av mobile enheter, som påpekt i Electronista, siden en godt bygget plattform med gode apper vil tiltrekke seg flere utviklere og flere brukereMens andre plattformer det ikke er stor interesse for, blir dømt til å endre eller forsvinne.

Hva tror du, tror du at score er riktig, eller vil du gjøre noe variasjon?