contadores Skip to content

Apple begrenser bruken av Apple blyant i den nyeste iOS 9.3 Beta

Akkurat i går slapp Apple iOS 9.3 Beta 4 med nye funksjoner som Night Shift eller Touch ID for Notes-appen. Dette er ikke de eneste nyhetene Det er andre relatert til Apple Pencil som brukere ikke har likt så veldig mye.

Tilsynelatende har brukerne kunnet sjekke med forundring og forundring at med iOS 9.3-betasene noen funksjoner relatert til Apple Pencil forsvinner. Spesifikk, pennen kan ikke lenger brukes med Safari, enten for å surfe på Internett eller for å trykke på knapper i applikasjonen.

Apple Pencil har mer begrenset bruk i den nyeste betaen av iOS 9.3.

I utgangspunktet denne fjerningen av Apple Pencil-funksjoner ble antatt å være en feil til stede i forrige prøveversjon av iOS 9.3. Imidlertid, med Beta 4 at begrensningen fortsatt eksisterer, så alt får oss til å tenke at det er en endring gjort av Apple på en fullstendig bevisst måte.

Apple Blyanten brukes bare til å tegne og ta notater

Hos MacRumors er de overbevist om det Apple har bevisst bestemt seg for å fjerne noen funksjoner fra Apple-blyanten, slik det er bekreftet i de nyeste betasene til iOS 9.3. I tillegg henviser de til Myke Hurley, grunnlegger av Relay.fm, som hevder å ha hørt fra pålitelige kilder at beslutningen om å fjerne denne funksjonaliteten fra Apple Pencil med Safari har blitt tatt av selskapet.

På den andre siden, snakke om muligheten for at Appe også eliminerer muligheten for å redigere videoer i iMovie med Apple Pencil. For øyeblikket er selvfølgelig ukjente årsaker til at Apple ville gjort uten denne funksjonaliteten til Apple Pencil på iPad Pro.

Apple Pencil har mer begrenset bruk i den nyeste betaen av iOS 9.3.

I tilfelle alt dette stemmer og det amerikanske selskapet endelig bestemmer seg for å klare seg uten disse funksjonene permanent, vil Apple Pencil ha ganske begrensede bruksområder. Så det, Apple styluspennen vil bli brukt til tegning og poengsum, eliminering av annen funksjon.

Nå må vi bare vente på utgivelsen av den endelige versjonen av iOS 9.3 for å se om selskapet endelig bestemmer seg for å begrense Apple Pencil til sine naturlige funksjoner. Hvorfor tror du at denne endringen kan skyldes Apple?