Apple begynner å bruke iBeacon i noen Apple-butikker

Apple implementerer iBeacon i butikkene i USA

Da Apple introduserte iOS 7, kunne vi på en av lysbildene til de nye funksjonene i det mobile operativsystemet se en som Apple ringte iBeacon. Men hva er egentlig denne egenskapen til et så nysgjerrig navn? Det er en ny tjeneste som bruker Bluetooth Low Energy-teknologi (BLE) for å koble Apple-enheten vår med andre gjennom en Bluetooth som bruker mye mindre batteri enn vanlig Bluetooth 4.0.

Apple-i-butikkens beliggenhet

Det sies at når Apple lanserer den ryktet iWatch, kan den bruke iBeacon-teknologi for å få forbindelse med iPhone-en vår. Denne typen teknologier brukes også av enheter som armbånd til fysisk aktivitet eller til og med trådløse høyttalere. En annen bruk av iBeacon er reklame. Disse kan brukes som Beacons De oppdager passasjen vår for eksempel et butikkvindu og sender oss reklame eller spesialtilbud til enheten vår.

iBeacon: Den nye måten å annonsere Apple Store på

Tatt i betraktning denne siste bruken ser det ut til at Apple har begynt å bruke iBeacon-systemet i noen Apple Store-butikker i USA, som publisert Associated Press:

“Fredag ​​begynte Apple å bruke denne teknologien i sine 254 butikker i USA for å sende meldinger om produkter, hendelser og annen informasjon til kunder som er inne i butikken og som har lastet ned Apple Store-applikasjonen, i tillegg til å ha gitt tillatelse slik at Apple kan finne dem. “

Apple har demonstrert iBeacon-teknologi i Apple Store på Fifth Avenue i New York, butikken der selskapet har installert rundt 20 iBeacon-sendere. Disse senderne bruker trådløs Bluetooth-teknologi for geolokalisering, og kan skille mellom steder med bare noen få skritt unna, noe som ikke er mulig med GPS-teknologi.

Beacons kan justeres til bestemte avstander, slik at kundene kan få noen varsler uavhengig av hvor de er inne. Andre vil komme til deg bare når du står ved et bord i gangen, på veggen eller ved et demobord for et bestemt produkt. Butikken kan også sende varsler om tilbud eller kommende arrangementer. ”

Når de kommenterer iPhoneinCanada, er potensialet til denne teknologien enormt. Noen britiske publikasjoner har allerede begynt å bruke den. Ifølge AP har Major League Baseball planer om å implementere det neste år, og dermed personalisere opplevelsen fra fansen som kommer til stadionene.

ibeacons

Selv om det høres bra ut, husk at iBeacon også har sine begrensninger. For eksempel, ikke alle enheter er kompatible, selv om de kjører iOS 7. Det fungerer bare på iPhone 4s og nyere og iPad 3 eller nyere, iPad mini og iPod Touch femte generasjon eller nyere. Hva tror du?