Apple bekrefter kjøp av PrimeSense Company

Apple bekrefter kjøpet av PrimeSense, selskapet som er ansvarlig for teknologien som integrerer Kinect

Som vi mistenkte forrige uke, har det vært det Offisielt bekreftet av Apple kjøpet av selskapet PrimeSense. Denne avgjørelsen kommer etter lange måneder med spekulasjoner, siden det først ble rapportert i juli at Apple kan være interessert i å skaffe selskapet bak kroppsdeteksjonsteknologien som ble brukt på Kinect-plattformen.

Ryktene fikk styrke i løpet av den siste måneden, der de fleste mediene antok at Apple var veldig nær å oppnå en avtale med selskapet og formalisere kjøpet definitivt. Kjøpetallet som ble vurdert var 345 millioner dollarMen forhandlingene ble utsatt i et par uker på grunn av noen juridiske problemer.

Apple-talskvinnen Kristin Huguet har fått i oppgave å bekrefte avtalen på PrimeSense-kjøpet på vegne av dem i Cupertino. Han har også avklart årsaken til Apples stillhet i løpet av alle disse månedene: “Apple kjøper små teknologiselskaper fra tid til annen, og vi publiserer vanligvis ikke våre intensjoner eller planer.

kinect-primesense

Den publiserte rapporten bemerker også at mens PrimeSense var ansvarlig for å utvikle bevegelsesdeteksjonsteknologi Integrert i den første generasjonen av Microsofts Kinect-plattform, har Redmond allerede en egen teknologidivisjon for fremtidige versjoner av Kinect. Dermed ville den nåværende generasjonen Kinect introdusert på Xbox One ikke lenger blitt direkte utviklet av PrimeSense.

PrimeSense-teknologi kan brukes til å introdusere nye bevegelsesdeteksjonsfunksjoner til den ryktede iTV

Mulighetene som tilbys av teknologien utviklet av PrimeSense er veldig brede, men det er ingen tvil om at den Apple-enheten som ville passe best, vil være den så ryktet iTV. Implementere kontroller gjennom bevegelsene våre Det ville være en av de mange funksjonene som smart-TV-en på blokken vil omfatte.

itv

Som de påpeker på MacRumors, de stadige problemene Apple har når de forhandler om innhold Med de viktigste selskapene i sektoren kan det føre til at selskapet endrer fokus på kort sikt for å fokusere på anvendelsen av denne teknologien i et annet av de mest rykte produktene: iWatch.

Hvor tror du Apple vil vise teknologien som er utviklet av PrimeSense for første gang? ITV eller iWatch?