contadores Skip to content

Apple ber om trygghet om en stor feil som berører startskjermen

Apple jobber med å løse en tilgjengelighetsfeil som hindrer den nye iOS 11 Åpne varslingsskjermen fra midten av den på iPhone. Apple-sjefsingeniør Craig Federighi svarte på følgende spørsmål fra en bruker.

Siden iOS 11 ble utgitt som en betaversjon, har muligheten til å påkalle varslingssenteret fra halve skjermen for tilgjengelighet blitt fjernet. Dette var en veldig nyttig funksjon siden du ikke trengte klønete å bruke tommelen.

Hvis dette ble gjort av design, ser vi ikke noe formål eller fordel med å fjerne det. Hvis det er en feil, håper vi Apple kan fikse dette rotet.

Federighi svarte på brukerens e-post med en kort “Vi fikser det, Bekrefter at problemet blir løst i en fremtidig versjon av iOS 11.

Denne muligheten for tilgjengelighet, ved å trykke to ganger på startknappen, er designet for å bære over hele toppen av iPhone-skjermen noe som gjør det til et veldig behagelig alternativ for brukere med små hender og som også bruker en Plus-modell.

Ved bruk av tilgjengelighetsbevegelsen i iOS 10 fikk en sveip nedover i midten av skjermen, rett over applikasjonslinjen, meldingssentralen til å falle. I iOS 11, the varslingssenter og låseskjerm er slått sammen til enSå en sveip ned i midten av iPhone-skjermen skal senke låseskjermen for å vise brukervarsler, men det fungerer ikke.

For å få tilgang til Cover Notifications i iOS 11, brukere må sveipe ned fra toppen av iPhone-skjermen, noe som betyr at det ikke er noen måte å få tilgang til enhåndsvarsler via tilgjengeligheten på dette tidspunktet.

Det er uklart når tilgjengelighetsfiksen vil finne sted, men ikke tilgjengelig i iOS 11.1 beta 2, som vi har gitt ut i morges. Dagens oppdatering har imidlertid brakt tilbake 3D Touch App Switcher, en annen funksjon som iOS-brukere hadde mistet.

Kilde: macrumors.com