contadores Skip to content

Apple ber utviklerne delta i familiedeling

Utviklere vil ikke ha mye problemer med å støtte familiedeling

En av nyhetene som ble kunngjort av Apple i presentasjonen av iOS 8 var funksjonen Familiedeling, som lar oss dele applikasjoner, bøker og musikk med opptil 6 familiemedlemmer. Denne funksjonen er mest nyttig, spesielt i hjem med mer enn en iOS-enhet. I tillegg må det sies at det vil være veldig enkelt for applikasjonsutviklere å støtte denne nye funksjonen og Apple har allerede begynt å be dem om å bli med i programmene sine til Family Sharing.

Familiedeling ble introdusert som en funksjon som lar deg få tilgang til og bla gjennom innhold og kjøp fra iBooks, iTunes og App Store i tillegg til å dele bilder, familiekalendere og lokasjoner med opptil 6 familiemedlemmer. Men saken stopper ikke der, siden det amerikanske selskapet ville begynt å sende E-post til apputviklere og innholdseiere for at de skal delta i Family Sharing-programmet.

familie-deling

I denne e-posten, i tillegg til å rapportere hva Family Sharing handler om, kommenterer Apple det gi støtte for denne funksjonen vil være veldig enkel. I den sier de at for å komme inn i dette programmet og at dets applikasjoner og innhold er tilgjengelig som en del av Family Sharing-funksjonen, vil det bare være nødvendig godta de nye vilkårene.

Apple vil endre vilkårene for iTunes Connect

Det amerikanske selskapet informerer utviklerne gjennom denne e-posten snart fornyede avtaler om betalingsapplikasjoner i Kontrakter, skatter og banker i iTunes Connect. På den annen side kommenterer de at når de godtar disse nye betingelsene, må de sørge for at Familiedeling-boksen er merket av.

familie-sharing-post

Det er disse nye vilkårene som utviklerne må godta for å aktivere Family Sharing-funksjonen, som det vil også bli aktivert i tidligere kjøpte applikasjonerSom du ser, kunne det ikke være enklere.

På den annen side har Apple også ønsket å avklare det Innkjøp i apper gjort på en enhet kan ikke overføres gjennom familiedeling, men bare den aktuelle applikasjonen kan overføres.

familiedeling-2

Familiedeling vil ha foreldrekontroll for å kontrollere kjøp og nedlastinger

Til slutt, fra iMore høydepunkt som familiedeling også vil omfatte støtte for foreldrekontroll som vil tillate foreldre forhåndsgodkjenne kjøp og nedlastinger for barna å gjøre. På denne måten kan du forhindre dem i å laste ned applikasjoner og innhold som ikke passer for dem, i tillegg til å begrense utgiftene.

Hva synes du om den fremtidige funksjonen Familiedeling? Tror du at du vil bruke den?