contadores Skip to content

Apple ber utviklerne om å optimalisere ikoner for iOS 7

Apple ber utviklerne om å tilpasse appikonene sine til iOS 7

Lanseringen av den endelige versjonen av iOS 7 er veldig nær. Hvis ryktene stemmer, kan Apples nye mobile operativsystem være tilgjengelig for alle brukere fra og med 18. september. Et eksempel på dette er at det ser ut til at Apple ber utviklerne gjøre det tilpasse ikonene for applikasjonene dine til stilen til iOS 7 så snart som mulig.

Som en del av endringene som ble introdusert i grensesnittet til iOS 7, har ikonene på hovedskjermen blitt utvidet litt i forhold til ikonene til iOS 6. For eksempel, på bildet over kan du se hvordan Netflix-ikonet, som ikke Den er optimalisert for iOS 7, den har en liten hvit kant sammenlignet med Apple-ikoner.

Apple ønsker at alle appikoner skal tilpasses iOS 7 ved lanseringen

For å unngå dette grensesnittproblemet, må utviklere lage ikoner for applikasjonene sine litt større. IOS 6-ikonene på iPhone er 114 x 114 piksler i størrelse, mens i iOS 7 er de litt større, med en størrelse på 120 x 120 piksler. For iPad har ikonene i iOS 6 en oppløsning på 144 x 144 og i iOS 7 har de en oppløsning på 152 x 152.

brev-ikoner er Apple-iOS-7

Utdrag fra e-posten som Apple har sendt til utviklerne:

Ugyldig bilde – For iOS-applikasjoner må ikonene som er inkludert i den binære presentasjonen, være i PNG-format. · Hvis applikasjonen din er kompatibel med iPhone-familien av enheter, må ikonene ha følgende dimensjoner: 57 × 57 piksler og 120 × 120 piksler. · Hvis applikasjonen din er kompatibel med iPad-familien, må ikonene ha følgende dimensjoner: 72 × 72 piksler, 76 × 76 piksler og 152 × 152 piksler. ”

Apple nevner ikke eksplisitt iOS 7 i e-posten, men oppløsningene stemmer overens med kravene til det nye systemet. Gitt at appene for øyeblikket fungerer under iOS 6, ser det ut til at de nye størrelsene som er angitt i e-posten er en feil, men det er tydelig at Apple forbereder seg på debuten til iOS 7.

ios-6-vs-7

I tillegg til størrelse, hjørnens radius av iOS 7-ikonene har endret seg. Dette er noe som utviklerne helt sikkert vil ta hensyn til når de designer sine nye ikoner.

Når de kommenterer 9to5Mac, når Apple lanserer iOS 7 neste måned, i tillegg til den nye designen, vil den inkludere nye funksjoner som Control Center, AirDrop, iTunes Radio og en redesignet Safari-nettleser, blant mange andre nye funksjoner. Hvordan vi vil ha iOS 7!

Det er offisielt!

Bekreftet! Apple vil feire en Keynote neste 10. september der den endelige versjonen av iOS 7 og en og annen iPhone blir presentert. Kanskje iPhone 5C, kanskje iPhone 5S eller til og med iPhone 6 … Selv om det også er rykter om iPad 5 og iWatch. Hva vil Apple overraske oss med denne gangen?