Forhåndsvisning av App Store, Weather, Maps og Calculator-appene for iOS 7

Apple blokkerer enheter med iOS 7 Beta ikke registrert som utviklere

Apple begynner å blokkere enheter med noen av iOS 7-betaene installert og ikke registrert som utviklere

Siden Apple ga ut den f√łrste betaen av iOS 7, har det v√¶rt mange brukere som har installert noen av versjonene uten √• ha enhetene v√•re registrert i utviklerportalen.

Så langt har dette fungert uten problemer. Vi vet ikke om Apple ganske enkelt har tillatt det, eller om de virkelig har hatt et problem med systemet som selskapet bruker for å identifisere enhetene som installerer betas. Det er som om det ser ut til at selskapet har besluttet å iverksette tiltak i denne saken.

Apple har begynt å blokkerer enheter som har noen av iOS 7-betaene installert, men som ikke er registrert i utviklerportalen. I tilfelle dette skjer, er enheten helt ubrukelig, i det minste til brukeren lager det nedgradere og installer iOS 6 igjen, noe veldig enkelt som vi har forklart her.

Vi kan ikke klandre Apple for å opptre på denne måten. Vi vet godt at selskapet slipper betas slik at utviklere kan teste applikasjonene sine og ikke slik at alle kan installere dem. Det er noe vi allerede visste, og at hvis vi bestemte oss for å installere noen av betas, visste vi at det kunne skje.

IOS 7-sikkerhetskopier kan ikke gjenopprettes på iOS 6-enheter

Problemet er at sikkerhetskopiene av dataene er lagret på en iOS 7-enhet kan ikke gjenopprettes på en iOS 6-enhet. Det vil si at dataene vi har generert under bruken av betaen ikke kan gjenopprettes etter å ha gjort det nedgraderei hvert fall ikke automatisk gjennom iCloud eller iTunes.

ios7-1

Som de sier p√• iPaditalia, vil mange mennesker m√•tte gjenopprette iPad eller iPhone og konfigurere dem som en ny enhet. Noen vil kunne bruke en sikkerhetskopi fra da enheten kj√łrte iOS 6, selv om dataene fra iOS 7-perioden ikke kan gjenopprettes.

Hvis enheten din med en av iOS 7-betaene fremdeles fungerer, anbefaler vi at du begynner å lagre alt innholdet du vil ha trygt manuelt og installere iOS 6 igjen, og dermed unngå å gå tom for nettbrett, smarttelefon eller spiller i tilfelle Apple blokkerer enheter.

Alt ser ut til å indikere det den endelige versjonen av iOS 7 kommer på ganske kort tid. Hvis ryktene stemmer, kunne Apple 10. september lansere Golden Master-versjonen og dager senere den endelige versjonen for alle brukere. Det er veldig mulig at vi på mindre enn 20 dager kan installere iOS 7 offisielt og en versjon optimalisert nok til å bli utgitt offentlig av Apple. Ventetiden kommer til slutt.

Det er offisielt!

Bekreftet! Apple vil feire en Keynote neste 10. september der den endelige versjonen av iOS 7 og en og annen iPhone blir presentert. Kanskje iPhone 5C, kanskje iPhone 5S eller til og med iPhone 6 … Selv om det ogs√• er rykter om iPad 5 og iWatch. Hva vil Apple overraske oss med denne gangen?

Vil du f√łlge Keynote live med oss?

Se Keynote LIVE med iPadizate