contadores Skip to content

Apple Books: dette er den nye offisielle Apple-appen som vil få deg til å lese mer og bedre

Apple presenterte iOS 12 forrige uke med et stort antall nyheter. I hovednotatet hadde han ikke tid til å vise alt, men etter å ha undersøkt har vi oppdaget noen hemmeligheter som ikke var kjent. Sikkert gjennom sommeren, med påfølgende betas, oppdager vi flere nyheter.

For øyeblikket har vi store forbedringer i Siri. Som kommer med en ny snarvei-funksjon for å gjøre livet enklere for oss. Og det har vi også en ny app for å ta målinger med augmented reality kalt Mål og et komplett batterikontrollsystem.

Apple har valgt å opprettholde den generelle utformingen av iOS 12, men ikke slik med systemapplikasjoner. Apple har redesignet noen av dem, og en av disse er iBooks, eller som det nå er kjent Apple Books eller Apple Books.

Alle nyhetene fra Apple Books

Den nye applikasjonen har blitt total redesignet. Nå har vi flere faner i bunnen enn vil hjelpe oss med å lese og lære nye bøker. Den første fanen er Reading. Her er bøkene vi har startet. Hvis vi går litt ned har vi forskjellige seksjoner som viser oss populære bøker. Dette er en flott måte å møte nye bøker og forfattere på.

Så har vi bibliotekdelen med alle bøkene våre og butikken. Apple Book Store Den er fullstendig ominnredet og har nå en estetikk som ligner på App Store. Med anbefalinger, nåværende suksesser og spesialtilbud. Til og med gratisbøker.

Det kan interessere deg | Inntrykkene av iOS 12 etter en ukes bruk

Endelig har vi delen Lydbøker og søk. Lydbøker følger estetikken i bokhandelen, men bare med bøker som er lest. Så du kan lytte til dem hvor som helst, selv i bilen med CarPlay.

Den nye Books-appen er lanseres i høst sammen med den endelige versjonen av iOS 12. Bokhandelen vil være tilgjengelig i 51 land og gratis bøker vil være tilgjengelige i 155 land.

Spor | manzana