Apple Campus i Cupertino Nå dekorert for Keynote

Apple har allerede pyntet auditoriet på campus sitt i Cupertino for arrangementet i ettermiddag

Det er bare noen timer før Tim Cook og selskapet inntar scenen på Apple campus auditorium i Cupertino for å vise hva de har jobbet med. Hvis ryktene stemmer, vil denne hendelsen være praktisk talt helt fokusert på den nye iPhone og selvfølgelig på iOS 7.

Alle er oppmerksomme på bevegelsene som Apple kunne gi i ettermiddag. Det er mange overraskelser de kan ha i vente, selv om all oppmerksomhet vil være på iPhone 5S (eller iPhone 6) og selvfølgelig på iPhone 5C, iPhone Mini, iPhone Low Cost eller hva Apple kaller det.

Selskapet har allerede alt klart for arrangementet og som vanlig har de første fotografiene av lokalet dekorert for anledningen allerede dukket opp.

Slik ser Apple-campus ut å motta gjester på presentasjonsevnen til den nye iPhone

Som jeg kommenterte i begynnelsen ved denne anledningen Apple har bestemt seg for å bruke sine egne fasiliteter. Apples auditorium på campus er mindre enn det den vanligvis bruker, men nok til å markere en ny milepæl i selskapets historie. Hva bedre sted enn å gjøre det hjemme?

Som du ser på bildene som følger med disse linjene dekorasjonen er ganske enkel og det er utelukkende basert på det samme bildet som selskapet sendte med invitasjonen til arrangementet og noen få fargede flagg.

decoracion-campus-apple-keynote

Om noen timer vil Apple-campus bli invadert av hundrevis av mennesker som er ivrige etter å se hva selskapet har forberedt. Den tilsynelatende roen som kan sees på bildene vil forsvinne helt, da de kommenterer iGen, og Apple vil kunngjøre alle nyhetene.

Følg grunntonen på iPadizate!

keynote-iphone-5s

Som vanlig I iPadizate vil vi gjøre en omfattende liveoppfølging av arrangementet. Vi starter rundt 18:30, og i løpet av tiden som grunntonen varer, vil vi informere deg minutt for minutt om alt som skjer. I tillegg vil vi også publisere i form av detaljerte nyheter ALL om nyhetene som Apple avslører i ettermiddag.

Vil du bli med på vår liveoppfølging? Det er fremdeles noe gap. Ikke gå glipp av en presentasjon som vil være historisk!

Se Keynote LIVE med iPadizate