Apple debuterer iTunes-seksjonen for å feire Kinas nyttår

Apple har ofte forberedt spesielle seksjoner i iTunes-butikken med forskjellige motiver, for eksempel den posthum hyllesten til den store skuespilleren Robin Williams De forberedte, med en seksjon med noen av de beste filmene der han hadde jobbet.

debuterer iTunes-delen for å feire Kinas nye år, med applikasjoner, spill, bøker og filmer som vil bidra til å overføre ånden i den kinesiske ferien til Apple Store.

Valg av applikasjoner, spill, bøker og filmer i anledning det kinesiske nyttåret

Apple har valgt et bredt utvalg av applikasjoner, spill og filmer som vil bringe ånden til det kinesiske nyttårsfestet til iTunes., med kjøkkenapplikasjoner der vi kan lage typiske retter derfra, spill, filmer og album av de beste sangerne i Kina.

I anledning feiringen gir Apple barneboken “Jeg reddet virkelig en geit for å redde det kinesiske nye året”, som er tilgjengelig gratis for alle brukere.

eple-åpner-itunes-seksjon-china-2-

Det er også et utvalg av filmer for anledningen, Tiger og drage (2000), Drageoperasjon (1973) fra Bruce Lee, The Kid with the Golden Arm (1979). Også for musikkfans også Det er rabatter på de beste albumene til kinesiske artister hvordan Jay Chou, Vivian Chow og Eric Chou.

eple-åpner-itunes-seksjon-china-3

Dette og mange andre ting finnes i den spesielle delen av det kinesiske nyttåret som holder seg i USA. I den spanske butikken vises den ikke noe sted, så ikke se etter den, som har skjedd ved andre anledninger. Amerikanere vil være i stand til å suge opp noe av den kinesiske kulturen i løpet av de neste dagene.

Andre seksjoner som heller ikke har nådd Spania

For omtrent en måned siden fikk vi vite at Apple ga ut en gratis musikk- og videodel på iTunes, “Gratis på iTunes”. Den tilbyr 16 sanger og 24 videoer helt gratis. Som ved andre anledninger har ikke denne seksjonen nådd iTunes-butikken i Spania.

eple-åpner-itunes-seksjon-china-4

Hyppigheten av oppdateringer som denne delen vil ha, er foreløpig ikke kjent, som ankommer for å konkurrere med streamingapplikasjoner som Spotify og Pandora, så vel som videostreaming som Netflix, Vudu eller Hulu, for å nevne noen. Selv om Apple-selskapet kjøper Beats Electronics av ​​Apple-selskapet, forventes det at de vil lansere en forbedret og fornyet versjon av Beats Music sammen med iTunes.

Ny design for iTunes

For ikke lenge siden ga Apple ut et nytt design for iTunes-applikasjonen av Windows og Mac, hvorav vi forteller deg hvordan du navigerer på en mer effektiv måte gjennom iTunes 12. Noen ganger kan så mye endring i grensesnittet miste oss litt, og selv om det viser en mye mer aktuell og moderne design, har noen funksjoner blitt for skjult eller tilgang dem på en annen måte enn vi har gjort.

eple-åpner-itunes-seksjon-Kina-5

De har også overrasket mange ved å starte en oppdatering bare for Windows-versjonen, som korrigerer noen feil i musikkavspilling og synkroniseringsfeil med Outlook. iTunes er en digital butikk som tilpasser seg tidene, med forbedringer i grensesnittet og til og med gir ut tematiske seksjoner, som den vi forteller deg om her i dag om det nye året i Kina og som vi har kjent takket være iPhone i Canada.

Hva synes du om denne typen spesielle seksjoner? Du kan gi oss din mening i kommentarene.