Apple Design Team blir mer omgjengelig

I oktober i fjor kunngjorde Apple en omorganisering som skal øke samarbeidet mellom de forskjellige divisjonene. Noen vegger er faktisk fjernet, selv om mange andre gjenstår. Et av hovedområdene med endring har vært innen design.

Apples designteam åpner opp for resten av selskapet

I mange år holdt til og med designere som målretter seg mot iOS-operativsystemet, på sidelinjen for noen spesifikasjoner relatert til nye mobile enheter som kjører programvaren sin, kilder som er kjent med Apples prosessrapport til The Wall Street Journal. Det industrielle designteamet, ledet av Jonathan IveHan gjemte forsiktig sine design og prototyper fra gruppen av programvareutviklere.

Denne dynamikken ser ut til å endre seg, ifølge folk i nærheten av selskapet. Programvareutviklere “I skyggen” De eksisterer fortsatt, men nå Apples mobilprogramvare, eller teamet av “Menneskelig grensesnitt”, som har blitt regissert av Greg Christie, blir informert om industrielle prototyper mye tidligere, sier kilder. Disse kildene beskriver endringen som “En tining”.

jeg har, som er kjent for sine ikoniske maskinvaredesign, holder nå regelmessige møter med det menneskelige grensesnittteamet, og vurderer kontinuerlig nye design. Samtidig som jeg har og Christie har veldig forskjellige stiler, folk som er kjent med prosessen beskriver møtene som “Hyggelig og vennlig”.

Noen antyder at i den neste versjonen av det mobile operativsystemet, jeg har skal ha prøvd å presse på enda et design “flat”, mer markert og enkelt, ifølge noen utviklere som har snakket med Apple-ansatte, selv om ingenting mer foreløpig er kjent. Generelt forventes en ganske konservativ endring, ingenting å gjøre med begrepene vi har sett så langt. Normalt slipper selskapet nye versjoner av operativsystemet om sommeren.

Designdelen er et eksempel på å øke “Samarbeid mellom maskinvare, programvare og tjenester” til den som sa Tim Cook at Apple siktet inn i fjor. Dette trekket blir med i det allerede kunngjorte forbundet mellom programvareteamene iOS og OS X under visepresidentskapet i Craig Federighi, endring som skjer sakte.

Federighi Han har fortalt noen ansatte at han planlegger å holde ingeniørteamene for Mac og iOS atskilt foreløpig, ifølge en av kildene. Men det er mye overlapp mellom de to gruppene. For eksempel er det to team som jobber med kalenderprogramvaren. Etter å ha overtatt FederighiDet ser ut til at mange ansatte lurer på om disse gruppene med duplikatutseende kan slå seg sammen. En av kildene forsikrer at noen ansatte har ventet på omorganiseringen av gruppene siden sommeren.

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!