contadores Skip to content

Apple Design Team bruker allerede iPad Pro og Apple Pencil

IPad Pro er endelig en realitet! Det er lenge siden det ble introdusert på Keynote i september ved siden av iPhone 6s for 12,9-tommers nettbrett for å treffe markedet, men den er endelig her. I tillegg, også har ført til endringer i Apple designteam, der de har lagt blyant og papir til side for å gjøre plass for den nye iPad Pro og Apple Pencil.

IPad Pro kan fås allerede i 40 land, inkludert Spania, hvor den har en startpris på € 899. Sammen med det er også Apple Pencil og Smart Keyboard lansert, selv om dette foreløpig bare er tilgjengelig på engelsk i USA.

Apple-designteamet bruker allerede iPad Pro og Apple Pencil for å fungere.

Jony Ive selv, som hadde ansvaret for å designe den nye iPad Pro, samt tilbehøret, blant annet, ønsket å snakke om den nye Apple Pencil. Jeg har forsvart eksistensen av denne nye styluspennen i et operativsystem som de alltid hadde understreket at grensesnittet bare ble brukt med fingrene.

Apple Pencil utvider opplevelsen av å bruke iPad Pro på en veldig naturlig måte

Jony Ive anser Apple Pencil for å være det et tilbehør som har arvet og integrert den følelsen av å bruke de forskjellige tradisjonelle tegneverktøyene, utover dets fysiske likhet. På den andre siden påpeker han at de som regelmessig bruker markører, børster, blyanter og annet tegneverktøy, vil tilpasse seg bruken av Apple Pencil på et øyeblikk.

Apple-designteamet bruker allerede iPad Pro og Apple Pencil for å fungere.

Apple Pencil utvider brukeropplevelsen til iPad Pro på en veldig naturlig måte, siden det ikke antar en stor innsats for læring. På denne måten oppnås det at brukeren ikke trenger å bekymre seg for noe mer enn oppgaven han utfører med nettbrettet og dette tilbehøret.

Apples designteam har allerede gått over til iPad Pro

Som gutta på MacRumors kommenterer, er det beste eksemplet på hvor lett det er å bytte fra papir til nettbrett selskapets eget designteam, som har ansvaret for Jony Ive. Etter å ha brukt flere år på å prøve og eksperimentere med forskjellige alternativer Teknologisk innen designfeltet har det ikke vært før nå da de bestemte seg for å legge blyant og papir for livet.

Apple-designteamet bruker allerede iPad Pro og Apple Pencil for å fungere.

heretter apple designteam bruker iPad Pro og Apple Pencil å gjøre jobben sin.