Apple donerer en 12,9-tommers iPad Pro for en veldig spesiell auksjon

Apple donerer en 12,9-tommers iPad Pro for en veldig spesiell auksjon

Neste torsdag 28. april arrangeres en veldig spesiell auksjon i London, siden en av partiene vil ha noe helt spesielt. Er om en 12,9-tommers iPad Pro i gult, et smart deksel i blått og en oransje blyantholder til Apple blyant.

Auksjonen vil finne sted kl London Design Museum og det vil bli gjort for å skaffe penger av veldedige årsaker. Det må sies at partiet er blitt donert av Jony Ive og designteamet hans, som har stått for å lage denne unike spesialutgaven.

Gul iPad Pro begrenset utgave.

Vil du få tak i denne begrensede utgaven iPad Pro? Deretter Vi forteller deg mer informasjon om dette partiet, samt estimert verdi, men vi gjør allerede oppmerksom på at det ikke er billig. La oss gå dit!

En gul iPad Pro med et blått Smart Cover, et unikt design i verden

IPad Pro, som de nyeste iPhone-modellene, det er vanligvis tilgjengelig i fire forskjellige farger, for eksempel romgrått, sølv, gull og rosegull. Men hvis du er ute etter en mye mer eksklusiv iPad, har du muligheten takket være denne auksjonen i London.

Jony Ive har designet en helt unik og eksklusiv 12,9-tommers iPad Pro for anledningen. Det som skiller det fra resten av nettbrettet er det det bakre skallet er laget av gult eloksert aluminium, i en veldig livlig tone eller skvis.

Gul iPad Pro begrenset utgave.

Denne gule 12,9-tommers iPad Pro er ledsaget av en Unikt smart deksel i blått fransk skinn og en oransje blyantholder til Apple blyanten laget av italiensk skinn. På den annen side må det sies at inne i dekselet og på baksiden av iPad Pro kan du lese en liten lasergraverte inskripsjon som sier “Utgave 1 av 1”.

Det må sies at den estimerte verdien av dette partiet som består av tre unike brikker for samlere er 10.000 til 15.000 pund. Som du kan se er det ikke en iPad Pro som er innen rekkevidde for alle budsjetter, siden prisen er virkelig høy, selv om årsaken fortjener det.

Spor | PhoneArena