contadores Skip to content

Apple fikser en feil i iOS 11, men bare i en annonse

For noen dager siden presenterte selskapet til det bitte eplet et nytt kommersielt sted som fremhever Face ID-funksjonaliteten til iPhone X. I denne kunngjøringen ble nysgjerrig lurt en iOS 11-feil … Og det er spesielt morsomt, fordi iPhone X bare vises i scener to ganger.

Vel, tilsynelatende har Apple endelig rettet denne nysgjerrige lille bugten … Men vent, det er ikke det du tror. Firmaet har korrigert den ved å redigere videoenMens brukere fremdeles venter på at den korrigerende korrigeringen deres skal brukes gjennom en oppdatering til iOS 11.

Sannheten er at iOS 11 kom full av feil. Den aktuelle feilen vi snakker om er relatert til iMessage-varsler. Når varselet vises, teksten vises litt før banneret av selve varselet. Og slik sto det i annonsen.

Det kan interessere deg | Hvorfor hater folk hipsterjenta fra iPad-annonsen?

Apple fikser en feil innenfor sitt eget kommersielle sted

Som tidligere nevnt, når et varsel vises, vises flere linjer med tekst før banneranimasjonen mens den utvides litt etter litt til “fyller” all teksten. Feilen har påvirket noen enheter med iOS 11 installert i flere måneder.

Denne tweeten avslører et bilde av hvordan annonsen var før:

Og dette er et bilde av hvordan annonsen ser ut nå:

Og her kunngjøringen om at Apple har redigert (med den samme YouTube-lenken) for å vise en versjon med feilen som allerede er rettet (minutt 0:50):

Uten tvil er dette en ganske skjemmende feil enn heldigvis påvirker ikke operativsystemets funksjonalitet negativt. Men det slutter ikke å være irriterende og ubehagelig for brukere som har enheter som er berørt. I alle fall er det uhørt for selskapet å ha korrigert feilen tidligere i en annonse … enn i sitt eget operativsystem. Utseende er ikke alt, kjære Apple …

Spor | Gizmodo