Apple fikser endelig iPad Pro-feilen med iOS 9.3.2

Apple fikser endelig iPad Pro-feilen med iOS 9.3.2

De nye nettbrettene 9,7-tommers iPad Pro fikk noen problemer med den offisielle utgivelsen av iOS 9.3.2, men til slutt Apple har fikset feilen med en ny oppdatering av nevnte versjon av Cupertino-selskapets mobile operativsystem.

Apple begrenset iOS 9.3.2-oppdateringen på nye iPad Pro den siste måneden etter å ha blitt oppdaget en mystisk “Feil 56” som bare påvirket modellen av nettbrettet.

ios-9-3-2-beta-3-publica-3

Den nye versjonen av iOS 9.3.2 løser, for det som ser ut til å være, denne lille og ubehagelige feilen, så hvis du har en 9,7-tommers iPad Pro, kan du nå oppdatere enheten din med total sikkerhet.

Hva er nytt i iOS 9.3.2

IOS versjon 9.3.2 fokuserer på forbedre systemstabiliteten og fikse noen mindre problemer. I tillegg lar denne versjonen deg bruke funksjonene Night Shift og Low Power Mode samtidig.

Oppdateringen inneholder også noen forbedringer for Bluetooth-tilbehør, for ordboken, for B2B-applikasjoner installert fra MDM-servere og andre forbedringer.

ipadpro-inches

Brukere med en 9,7-tommers iPad Pro kan oppdatering til iOS 9.3.2 via OTA (Over The Air) eller koble nettbrettet til PC / Mac via USB med iTunes.

Til slutt er det interessant å nevne at Apple har begynt å gi ut de første betaversjonene av iOS 9.3.3 for iPhone og iPad.

Spor | Cult of Mac