contadores Skip to content

Apple fikser WiFi-svikt på iPad Mini og iPhone 5 med iOS 6.0.2 programvareoppdatering

Apple har gitt ut iOS 6.0.2 for å løse problemene med de trådløse nettverkene som både iPad Mini og iPhone 5. presenterte. Ifølge selskapet “korrigerer programvaren en feil som kan påvirke WiFi.” Noen tidligere rapporter advarte om at disse enhetene hadde en WiFi-feil som kan føre til uberettiget bruk av mobildata mens de er koblet til et WiFi-nettverk. Dessverre nevner Apple ikke den eksakte feilen de har fikset i denne oppdateringen.

Noen iPhone 5-eiere klaget over begrenset rekkevidde og hastighetsproblemer via WiFi-nettverket. Vi håper at iOS 6.0.2-oppdateringen løser disse problemene. Det er ingen ny funksjon, det er en vedlikeholdsoppdatering og feilretting.

Den nye versjonen av iOS kommer på hælene til den fjerde betaen av iOS 6.1, som ble utgitt i går for utviklere som er registrert hos Apple.

Apple lanserte iOS versjon 6.0.1 1. november for iOS-enheter, fikset noen virtuelle tastaturfeil og forbedret WiFi-mottak.

Du kan laste ned oppdateringen direkte til din iPhone 5 eller iPad Mini i Innstillinger – Generelt – Programvareoppdatering, selv om noen brukere rapporterer feil når de oppdaterer “over the air”, så å helbrede helse bedre, koble den et øyeblikk til iTunes og utføre oppdateringen med kabel.

Jeg må si at jeg har en iPad 2 og en iPhone 4S, og siden jeg oppdaterte til iOS 6, har jeg mange tilkoblingsuttak, og det ser ut til at jeg ikke er den eneste. For øyeblikket vil oppdateringen bare være tilgjengelig på iPhone 5 og Mini.

Hva tror du? Har du fått problemene med WiFi på iPhone 5 eller iPad Mini?

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!

Spor | iDownloadblog