contadores Skip to content

Apple for å fjerne hodetelefonkontakten fra hele 2018 iPad Pro

Som hvert år vil Apple presentere sitt nye utvalg av iPad Pro-nettbrett på et arrangement som vil finne sted i september med iPhone. Til tross for at den eksisterende informasjonen er basert på rykter, forventes det at størrelsen vil reduseres, men øke dimensjonene på skjermen, noe som vil oppnås med tynnere rammer, en ny plassering av Smart Connector og i tillegg fjerning av hodetelefonkontakt.

Farvel til hodetelefonkontakten på iPad Pro 2018

I følge kilder i samlebåndet, Den nye 10,5-tommers iPad Pro vil måle 247,5 mm lang med 178,7 mm bred og 6 mm tykk sammenlignet med 250,6 mm x 174,1 mm x 6,1 mm fra den nåværende generasjonen. 12,9-tommers modell vil for sin del være 280 mm lang, 215 mm bred og 6,4 mm tykk, sammenlignet med den nåværende 305,7 mm x 220,6 mm x 6,9 mm.

Informasjonen har blitt delt av det japanske nettstedet Mac Otakara. Denne endringen i dimensjonene til enhetene ville svare på en fullstendig redesign av den nye iPad Pro 2018 i 2018, lik den på iPhone X. Takket være mer innkapslede rammer, ville de integrere større paneler. Ved ulemper vil noen elementer som Touch ID bli eliminert til fordel for et TrueDepth-kamera for Face ID-sikkerhetssystemet. På samme måten, For mindre tykkelse ville 3,5 mm hodetelefonkontakten bli fjernet.

IPad Pro-konsept av Álvaro Pabesio

Det ville ikke være noen overraskelse om Apple tok denne avgjørelsen siden siden iPhone 7-kontakten har blitt dispensert på selskapets smarttelefoner. Som et alternativ ble en lynadapter og hodetelefoner inkludert, i tillegg til å oppmuntre til kjøp av AirPods.

Når det gjelder den nye plasseringen av Smart Connector, forsikrer rapporter om at den vil gå fra den ene siden til bunnen, ved siden av Lyn-porten. Dette ville innebære a nytt Smart tastatur med portrettorientering, og med det påfølgende stabilitetsproblemet, spesielt på 12,9-tommers iPad Pro. En mulig årsak til denne endringen vil være at Face ID ikke fungerer horisontalt, selv om det er indikasjoner på at den vil bli fikset i iOS 12.

Det gjenstår bare å se hvis alle ryktene kommer til å skje i neste generasjon iPad Pro.