contadores Skip to content

Apple forbereder App Store for Kids-kategorien som skal legges til i iOS 7

Apple forbereder seg på å introdusere barna-kategorien i App Store

Apples nye mobile operativsystem, iOS 7, vil ikke bare inkludere visuelle forbedringer og bedre designet native applikasjoner, det vil også inkorporere noen endringer i App Store. I løpet av WWDC-keynote 2013 som ble holdt på forsommeren kunngjorde Apple at de ville introdusere en ny kategori i App Store.

categoria-niños-app-store-ios-7

Tilsynelatende er Apple allerede i gang med å forberede seg på gå inn i kategorien Barn i iOS 7 App Store ved hjelp av utviklere.

IOS 7 App Store vil ha en ny kategori kalt Children

Apple har sendt en e-post til utviklere der de ber alle som har en app designet for barn 11 år og yngre Velg et aldersområde for applikasjonen på iTunes Connect-nettstedet. Aldersområdene er:

  • 5 år eller mindre.
  • Mellom 6 og 8 år.
  • Fra 9 til 11 år gammel.

Utviklere de kan bare velge et aldersområde for hvert program. De godkjente appene for den nye Kids-delen har fortsatt en primær og en sekundær kategori.

app-store

Hvis en utvikler allerede har en barneapp som er publisert i Apple app store, kan du sende inn en oppdatert versjon av søknaden din for å endre kategori og vises i den nye kategorien Kids som Apple oppretter.

I tillegg, etter den offisielle lanseringen av iOS 7 for publikum, sikkert etter presentasjonen av iPhone 5S som alle antar vil bli avholdt 10. september, den nåværende underkategorien for barn i kategorien Spill vil ikke lenger vises i App Store.

ios-7-ipad-app-store

Som foreldre er jeg veldig glad for å se at Apple endelig har bestemt seg for å opprette denne nye kategorien. Som omtalt i Appadvice, er de nåværende annonsene som brukes i App Store noen ganger nyttige for å bestemme hvilke apper som passer for barna våre, men Når du legger alle søknadene for dem i samme seksjon, blir det mye enklere for foreldrene å finne den perfekte tittelen. for barna dine.

Et annet tema som Apple bør se på er kjøp i appen. Selv om det er sant at i dette tilfellet foreldrene i stor grad har skylden for å la barna få passord til å kjøpe, er det noe som ikke alltid kan kontrolleres. Jeg vet ikke hvordan Apple kunne gjøre det, men det er sikkert noen metode for å unngå de tusenvis av euro-regninger vi har sett. Dette er imidlertid en annen sak.

Hva tenker du om at Apple oppretter en ny kategori som inkluderer alle applikasjoner for barn?

Det er offisielt!

Bekreftet! Apple vil feire en Keynote neste 10. september der den endelige versjonen av iOS 7 og en og annen iPhone blir presentert. Kanskje iPhone 5C, kanskje iPhone 5S eller til og med iPhone 6 … Selv om det også er rykter om iPad 5 og iWatch. Hva vil Apple overraske oss med denne gangen?