free estadisticas Saltar al contenido

Apple forbereder en enorm 6,7-tommers iPhone med ultra vidvinkel OIS for dette 2020, sier Kuo

marzo 23, 2020

Hvis 6,5 tommer av iPhone 11 Pro Max virket for få for deg, fortvil ikke: i 2020 vil Apple tilby en verdig etterfølger som vil gå enda lenger og nå 6,7 tommer diagonal I følge Ming-Chi Kuo er analytikeren hvis spådommer ofte er nøyaktige når han snakker om Apples fremtidige mobiler.

Kuo uttaler at disse modellene vil være spesielle sammenlignet med resten av serien fordi vil integrere et nytt optisk bildestabiliseringssystem Den vil være forberedt på å jobbe med den ultrabrede vinkelen, den eneste av de tre aktuelle linsene som ikke hadde den viktige egenskapen for å oppnå veldefinerte bilder.

Kameraene til iPhone 11, Pro og Pro Max, forklarte: Slik ønsker Apple å dominere fotografering i premiumsegmentet

Optisk stabilisering i alle scenarier

Funksjonen, sier Kuo, vil ende opp med å nå resten av iPhone som Apple lanserer, men det vil være når den gjør det i 2021. I mellomtiden er dette fremskrittet Det vil være en av dem som vil differensiere modellen største i fremtidens rekkevidde.

bredt

I den nåværende iPhone 11 Pro fungerer optisk bildestabilisering for både bilder og video, men bare med hovedkameraet eller teleobjektet.

iPhone 11 Pro, anmeldelse: å vente på det tredobbelte kameraet på iPhone var verdt det

For å oppnå denne stabiliseringen på Apple ultra-vidvinkelkamera vil integrere sensorskiftteknologiOg det vil også påvirke når du bruker iPhone med linser som kan festes, for eksempel de som er produsert av selskaper som OlloClip.

Til denne forbedringen i kamerasystemet blir det lagt til det som teoretisk vil gjøre at telefotoet ditt også blir bedre, selv på lang sikt: Kuo selv indikerte at iPhone fra 2022 vil integrere et "periskop" -mål som du kan få en 5x optisk zoom eller til og med gå lenger.

Spor | MacRumors

del
   
         Apple forbereder en enorm 6,7-tommers iPhone med ultra vidvinkel OIS for dette 2020, sier Kuo