contadores Saltar al contenido

Apple forbereder en revolusjon i Maps med viktige nyheter

I september 2017 vil iPhone 8 se lyset iOS 11, det nye Apple-operativsystemet for dine mobile enheter. I det og som vanlig vil vi se mange forbedringer generelt og fornyelse av native apps. Hvis det i iOS 10 var snudd på iMessage eller Messages, ser det ut til at med iOS 11 Maps vil gjennomgå en stor ansiktsløftning. Og det var på tide.

Det er utrolig hvordan Apple har neglisjert den opprinnelige navigasjonsappen som utstrenger den foran Google Maps eller Waze, for å gi flere eksempler. Inntil nå var unnskyldningen som ble brukt for å ha et utdatert kartnettverk den lille fordelen som det ga dem for den nødvendige investeringen, men det kunne endret seg når de hadde funnet en mulig rev i transport gjennom forayet til smarte kjøretøyer med sin Apple Car, den forestående innsatsen fra Apple.

Apple Carplay

Det kan interessere deg | Kart i iOS 10 vil minne deg om hvor du parkerte bilen og tar deg til den

I din neste oppdatering, Kartene vil omfatte navigasjonsforbedringer med detaljerte instruksjoner for å endre baner, oppdatere 3D-kartene dine og utvide kartleggingen inkludert interiørkart fra interessante steder som museer, kjøpesentre eller flyplasser for å motta detaljerte plassering og adresse bestillinger. Dette er bare noen av de mange forbedringene som er planlagt for Maps, som vil bli implementert i både iOS og Mac OS X.

Å få det, Apple har en stor drone-park og autorisasjonen fra de forskjellige flygeledere med sikte på å fange oppdaterte bilder av gater, veier og bygninger. Til nå ble denne funksjonen utført av et kjøretøysystem, men med sin nye metode vil du få mer nøyaktige resultater og gi rom for en mer smidig oppdatering.

apple-search-engineers-maps

Det kan interessere deg | Alternativer til Maps-applikasjonen for iPhone eller iPad

Men en av de mest attraktive nyhetene vil være inkludering av interiørkart over interessante steder som museer, kjøpesentre, flyplasser, stasjoner, blant andre, som vil tillate brukere i nær fremtid å få en nøyaktig orientering gjennom Wi-Fi, siden GPS vanligvis ikke fungerer for godt innendørs.