contadores Skip to content

Apple fortsetter å la iOS 6 installeres på noen enheter

Programvareoppdateringer finnes for å forbedre ytelsen, fikse feil og legge til nye funksjoner på enhetene. I det minste er det intensjonen hans. Derfor oppdatering anbefales alltid når produsenten gjør en ny versjon tilgjengelig for brukere.

Apple, for å forhindre at gamle og sårbare versjoner av iOS blir installert, Slutt å signere dem, så det er umulig å gå tilbake til en tidligere versjon enn vi har på iPhone og iPad. Også med den hensikt at brukere ikke kan jailbreak.

Men, Apple fortsetter fortsatt å signere iOS 6.1.3, en versjon av selskapets mobile operativsystem utgitt i slutten av 2012. Det har gått mer enn 6 år siden det ble utgitt, og det mest normale er at det ikke har blitt signert på minst 5 år. Hvorfor tillater de fortsatt brukere å installere det?

IPhone 4s og iPad 2 kan gå tilbake til skeumorfismo-tiden

Det har vært takket være en Reddit-tråd som vi har kunnet vite om denne lille nysgjerrigheten. Bekreftet av brukere som har kunnet teste det, iPhone 4s og iPad 2 kan gå tilbake til iOS 6.1.3, en av de nyeste versjonene av iOS før skeumorismen forsvant.

Den siste versjonen som er kompatibel med iPhone 4s og iPad 2 er 9.3.5, utgitt i september 2015. På grunn av optimaliseringsproblemer og mangel på maskinvarekraft fungerer det imidlertid ikke så bra. Det er en av de mulige grunnene til at Apple kan fortsette å signere iOS 6.1.3 på disse to enhetene. Noen brukere kommenterer imidlertid at det er mulig å installere det, for å gå til iOS 7 må du først ha iOS 6.

Å vite hvor nøye Apple er med disse detaljene Det virker ikke som en feil, hovedsakelig fordi det er noe som ble oppdaget for et år siden, og tolv måneder senere er det fremdeles tilgjengelig.