Apple fortsetter å lage iDevices i svart

Etter den første innvielsen av WWDC, begynte det å bli hørt rykter om muligheten for at Apple sluttet å markedsføre enhetene sine i svart. Disse ryktene oppsto hovedsakelig fra det faktum at under presentasjonen og senere også på bildene som Apple publiserte på sin hjemmeside om iOS 7, er de fleste enhetene som vises hvite.

I tillegg til dette faktum må vi legge til Problemer Apple har hatt med den svarte iPhone 5 og iPad Mini. Fargeproblemer som gjorde at enhetene ble riper veldig enkelt, med tilsvarende ulempe og sinne for eieren.

Ryktene tar feil, Apple vil fortsette å gjøre iDevices sine svarte

ipad-iphone-negros

Tatt i betraktning bakgrunnen og det selskapet viste knapt bilder av svarte enheter med den nye iOS 7, det virker logisk at disse ryktene har oppstått, men … Har de virkelig mening? Kunne Apple “lasteSvarte enheter? Selvfølgelig ville det ikke være logisk, men vi vil si at det ville være en virkelig galskap fra Cupertino-selskapet, siden enhetene i denne fargen har en veldig høy aksept.

I denne situasjonen har People of Phones Review flyttet og konsultert noen av kildene sine for å prøve å få svar. Som de sier, en av kildene deres som er relatert til Apple-forsyningskjeden, har bekreftet at det vil være iPad Mini 2 og iPhone 5S (vi antar at iPad 5 også) i svart og at i tillegg har Apple klart å løse problemene med den forrige malingen, den hva “den ble riper bare ved å se på den

iphone-5s-colours

I tillegg utelukker kilden ikke at de nye enhetene er tilgjengelige i flere farger, og ikke bare i svart eller hvitt slik det for øyeblikket forekommer. I denne forstand har vi allerede sett forskjellige rykter som sikrer nettopp dette, selv om de for øyeblikket bare er spekulasjoner og noen lekkasjer av fargede komponenter, som ikke kunne bekreftes og som muligens vil være før Apple gjør den offisielle presentasjonen.

Uansett må vi vente til Apple bestemmer seg for å kunngjøre sine nye linjer med iPad og iPhone, noe som med stor sannsynlighet vil skje neste høst, sammen med kunngjøringen om lanseringen av iOS 7.

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner på begynnelsen av den. Tusen takk!