contadores Skip to content

Apple gir ut andre beta av iOS 7 og versjoner for iPad og iPad Mini

10. juni ga Apple ut den første betaen av iOS 7. Nå, nøyaktig to uker senere, har selskapet gitt ut den andre betaen i operativsystemet gjennom en OTA (Over The Air) -oppdatering.

ios-7-beta-2

Beta 2 av iOS 7 er nå tilgjengelig og er kompatibel med iPad og iPad Mini

Oppdateringen er tilgjengelig for alle utviklere som tidligere har installert iOS 7 på sin iPhone og iPod Touch, og også gjennom utviklerportalen er det også mulig å laste ned versjonene for iPad og iPad Mini Endelig!

For øyeblikket er det tidlig å vite hva som er inkludert i denne andre betaen (i tillegg til kompatibiliteten med Apple-nettbrett), selv om det mest sannsynlig vil fokusere på ytelsesforbedringer, korrigering av feil som er oppdaget så langt og kanskje inkorporeringen av noen ny funksjon som ikke har blitt oppdaget så langt, som kommentert av 9to5mac.

ios-7-beta-2-ipad

Tatt i betraktning at Apple har gitt ut betaen for iPad og iPad Mini, er vi klare på at de neste dagene vil bli veldig hektiske. I løpet av de neste dagene skal vi dra oppdage alle nyhetene som er inkludert i nettbrettversjonen av operativsystemet Og selvfølgelig vil vi fortsette å oppdage nyhetene og forbedringene som Apple har integrert i versjonen for iPhone og iPod touch.

Hvis du vil vite mer om iOS 7, må du ta en titt på disse artiklene som vi har publisert i løpet av de to siste ukene.

Forrige artikkelHvordan Jailbreak bundet til iOS 6.1.3 med Redsn0wNeste artikkelAnalyse av nye funksjoner på låseskjermen i iOS 7

Lidenskapelig om teknologi siden han husker og i årevis veldig interessert i alt relatert til Apple, dets produkter og dets filosofi som selskap. Teknologiblogger i forskjellige publikasjoner.