Apple gir ut den femte betaen av iOS 6.1 for utviklere

Apple ga i går ut den femte beta-versjonen av iOS 6.1 for utviklere, og fortsetter dermed testfasen av det mobile operativsystemet som vil gi brukerne nye funksjoner, inkludert forbedrede kart og også forbedret integrasjon med Siri, når den slippes på slutten i år.

Vil denne femte betaen være den siste før Golden Master-versjonen av iOS 6.1?

Mens visse rykter hevder at Apple snart vil gi ut Golden Master-versjonen av iOS 6.1, er betaen som ble levert til utviklerne i går ikke den endelige versjonen som tradisjonelt kunngjør en forestående offentlig utgivelse.

Apple la de første iOS 6.1-betasene tilgjengelige for utviklere i november 2012, to måneder etter at brukere av iOS-enheter hadde tilgang til iOS 6. Versjonsendringen kommer med et helt nytt sett med funksjoner, for eksempel en Omdesign av Maps-applikasjonen, en funksjon av integrasjon med Facebook, endringer i fotogalleriet og i Passbook, blant andre.

Tidligere betas avslørte at iOS 6.1 vil tilby en bedre ramme for kart som lar brukerne søke etter kart basert på steder og interessante steder på et naturlig språk. I et eksempel gitt av en utvikler med beta-tilgang, søk etter “kaffe” returnerte plasseringen og informasjonen for de nærmeste kaffebarene.

Den siste betaversjonen er utgitt mer enn en måned etter den fjerde betaen av iOS 6.1 som kom i midten av desember sammen med nye versjoner av Apple TV og XCode utviklingsprogramvare.

Utviklere kan få tilgang til den femte betaen av iOS 6.1 gjennom nettstedet til apple-utvikleren.

Siste øyeblikk: Noen kilder indikerer at denne betaen fungerer som en Golden Master-versjon, noe som betyr at en hvilken som helst beta kan installeres uten behov for en utviklerkonto.

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!

Spor | Appleinsider