contadores Skip to content

Apple gir ut iOS 12.2 offentlig beta med litt forsinkelse

Som vi nevnte for noen dager siden, jobbet Apple med flere oppdateringer samtidig. På den ene siden ble iOS 12.1.3-versjonen utgitt, hvis endringer vi allerede har listet opp tidligere; på den andre siden, iOS 12.2 begynte å være forberedt. Det siste, som du kanskje har oppfattet av nummereringen, er en viktig oppdatering, og som sådan har den noen ganske interessante nyheter for brukerne. På den tiden kunne imidlertid bare utviklere begynne å teste den.

Vanligvis, og med mindre det er en av de årlige oppdateringene, distribuerer Apple vanligvis betaversjoner til utviklerne og det offentlige testprogramvaren for betaprogramvare samtidig. Denne gangen, vanlige brukere har måttet vente noen dager for å teste den nye versjonen, siden det ikke er før i dag at Apple har delt iOS 12.2 med dem, som allerede er tilgjengelig gjennom OTA-oppdateringskanalen, tilgjengelig fra innstillingene.

Selvfølgelig, og med mindre det er en Apple TV med tvOS, en spesifikk konfigurasjonsprofil må installeres for å kunne laste ned oppdateringen. For dette er det bare nødvendig å få tilgang til nettstedet til Apple beta-programvaren fra vår iPhone eller iPad, identifisere oss med vår Apple ID og godta vilkårene og betingelsene for programmet. Deretter kan du laste ned den siste tilgjengelige beta-versjonen etter å ha installert profilen og starte enheten på nytt.

Det kan interessere deg | Takket være iOS 12.2 vil appene ta mindre på din iPhone

Som vanlig, anbefales det at du har en sikkerhetskopi av enheten din før du bruker programvare under utvikling. I tillegg er det bedre at du unngår å bruke disse oppdateringene på enhetene dine til daglig bruk, siden selv om de vanligvis er stabile, er det mulig at du kan støte på en feil som kan påvirke opplevelsen din negativt når du bruker iOS. Når det er sagt, nyt alle de nye funksjonene i denne nye programvareoppdateringen.