contadores Skip to content

Apple gir ut iOS 7 Beta 6 og bryter rytmen til en Beta hver 2. uke

Apple slipper iOS 6 beta 6 for alle utviklere

Så langt har Apple gitt ut en ny beta-versjon av iOS 7 annenhver uke. Denne gangen bryter selskapet rytmen fullstendig slipper beta 6 av iOS 7 en torsdag, mangler fortsatt noen dager for å fullføre de to ukene.

ios-7

For øyeblikket er det ikke funnet noen gode nyheter i denne nye betaen, og selskapet selv indikerer bare i et notat i utviklersenteret at denne nye bygge fikser en feil oppdaget i iTunes i nettskyen.

Noen utviklere har rapportert at da de så på kjøpene sine, var det uventede nedlastinger av varer, og det er dette Apple ønsker å løse med denne nye betaen eller i det minste hva selskapet sier.

iOS 7 Beta 6 nå tilgjengelig i Developer Center og gjennom OTA

Som vanlig er denne nye betaen nå tilgjengelig for nedlasting gjennom Apple Developer Center for å installere gjennom iTunes eller direkte fra iDevice som allerede har en versjon av iOS 7 installert gjennom OTA-oppdatering (Over The Air) , en nedlastning på 13,5 MB.

ios-7-enkelhet

Alt ser ut til å indikere det OS-utviklingen går i veldig godt tempo og at vi snart kunne se en Golden Master-versjon. Det er godt mulig at dette vil skje under neste firmaarrangement.

Det er ventet at 10. september skal Apple feire en av sine vanlige grunntoner. Ryktene sier at hendelsen vil dreie seg om presentasjonen av iPhone 5S og også iPhone 5C, enheter som kan være ledsaget av kunngjøringen om utgivelsesdatoen for den endelige versjonen av iOS 7 og også lanseringen av en Golden Master-versjon.

ios-7

Hvis datoen er riktig, er vi mindre enn en måned unna lanseringen av denne endelige kandidatversjonen, og også for å vite hva som blir de nye smarttelefonene til Cupertino-selskapet.

Gleder du deg ikke til den endelige versjonen er tilgjengelig? Vi er ivrige etter å kunne installere operativsystemet på iPad og iPhone og begynne å dra nytte av alle de nye funksjonene som tilbys av denne nye versjonen av operativsystemet. Nedtellingen har begynt, og mindre mangler.

Det er offisielt!

Bekreftet! Apple vil feire en Keynote neste 10. september der den endelige versjonen av iOS 7 og en og annen iPhone blir presentert. Kanskje iPhone 5C, kanskje iPhone 5S eller til og med iPhone 6 … Selv om det også er rykter om iPad 5 og iWatch. Hva vil Apple overraske oss med denne gangen?

Vil du følge Keynote live med oss?

Se Keynote LIVE med iPadizate